Arda Turan'dan ilk gol yorumu

Barcelona forması altında ilk golüne imza atan Milli gururumuz Arda Turan, attığı ilk gol sonrası neler hissettiğini açıkladı. Turan, "Gol atınca ister istemez insana bir hafifleme " geliyor dedi.

Arda Turan'dan ilk gol yorumu
04 Mart 2016 Cuma 14:20

Milli gururumuz Arda Turan, Barcelona'nın dün gece Rayo Vallecano'yu 5-1 yendiği maçta  ilk golüne imza attı. Başarılı oyuncu aynı karşılaşma da bir de attığı gol yanlışlıkla kırmızı kart gördü. 

Rayo Vallecano maçına yedekler arasında başlayan milli futbolcu Arda Turan, 66. dakikada Rakitic'in yerine oyuna girdi. Turan 85. dakikada Mathieu'nun soldan yaptığı ortada, topu arka direkte kafayla ağlara göndererek takımın 5-1 öne geçiren golü kaydetti. Arda, Barcelona formasıyla ilk golüne imza atarken, gol sevincinde secdeye kapandı.

Rayo Vallecano karşısında Barcelona adına ilk golünü attığı için mutlu olduğunu dile getiren milli yıldız Arda Turan, "Bu statta daha önceden çok gol atmıştım. O yüzden bu stat bana iyi geliyor. Gol atınca ister istemez insana bir hafifleme  geliyor. Ama futbol bu. Goller gelir, kaçar, hepsi olur" açıklamasında bulundu.




Barcelona'nın farklı bir sistemi olduğunu dile getiren Arda, bu sisteme yavaş yavaş alıştığını ifade etti. Arda,  "Umarım daha niceleri gelir. Etrafımızdaki insanlar bir an önce goller, asistler gelsin istiyorlar ama burada başka bir oyun oynanıyor. Barcelona’nın başka bir sistemi var. Yavaş yavaş alışıyorum ve bunun da keyfini çıkartıyorum. Her şey çok güzel olacak. İlk gol geldi. İnşallah daha niceleri gelir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.