Barcelona'dan 77 futbolcu transferi

Barcelona, FIFA'nın transfer yasağı süresinin sona ermesinin ardından altyapısı dahil olmak üzere anlaşma yaptığı 77 futbolcuyu kayıt altına almak için başvuruda bulundu.

Barcelona'dan 77 futbolcu transferi
05 Ocak 2016 Salı 23:30

ANKARA (AA) - İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, FIFA'nın transfer yasağı süresinin sona ermesinin ardından altyapısı dahil olmak üzere anlaşma yaptığı 77 futbolcuyu kayıt altına almak için başvuruda bulundu.

İspanyol basını, alt yaş gruplarında forma giyen futbolcuların sözleşmelerinde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağına çarptırılan Barcelona Futbol Kulübü'nün, ceza süresinin dolmasının ardından en az 77 transfer gerçekleştirdiği belirtildi.

İspanya Futbol Federasyonu'na 77 futbolcuyu kayıt altına almak için başvuran Katalan temsilcisinin, A takımı kadrosundaki yeni isimler ise milli futbolcu Arda Turan ile Aleix Vidal oldu. Barcelona'nın altyapısındaki çeşitli yaş gruplarındanda 75 futbolcunun forma giyeceği belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 9 yıl önce
At binenin kılıç kuşananın.