Başakşehir Galatasaray kupa maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Medipol Başakşehir Galatasaray maçı ile Türkiye Kupası'nda heyecan dolu bir karşılaşma sahne alacak. Mücadele öncesinde Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Spor severler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını merak ediyorlar. Peki Medipol Başakşehir Galatasaray saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Başakşehir Galatasaray kupa maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
04 Şubat 2017 Cumartesi 17:42

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam Medipol Başakşehir'le karşılaşacak. Kupanın son şampiyonu sarı-kırmızılılar, bu sezon E Grubu'nda alt lig takımları Tuzlaspor, 24 Erzincanspor ve Elazığspor'la mücadele etti. Gruptan son maçta aldığı galibiyetle Tuzlaspor'un arkasında 2. sırada çıkan Galatasaray, tek maç eleme sistemine göre oynanacak maçta Medipol Başakşehir'i eleyerek adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

Tek maç eleme sistemine göre oynanacak maçın normal süresi beraber bitmesi durumunda karşılaşmada on beşer dakikadan iki uzatma devresine geçilecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa çeyrek finalisti seri penaltı atışları belirleyecek.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Medipol Başakşehir Galatasaray maçı ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'IN SAHAYA ÇIKACAĞI İLK 11

Galatasaray'da karşılaşma öncesi ilk 11 belli oldu. Teknik Direktör Riekerink, Başakşehir'in hava toplarında etkili olması nedeniyle Hakan'ın yerine, Ahmet Çalık'ı ilk 11'e dahil etti. Başakşehir ile oynanan lig maçında Mehmet Batdal ve Yalçın hava topu ile gol kaydetmişti. Buna tedbir almak isteyen Hollandalı çalıştırıcı büyük bir sürprize imza attı.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Cenk, Sabri, Semih, Ahmet, Carole, Selçuk, De Jong, Bruma, Yasin, Sneijder, Podolski

İki takım arasında oynanacak mücadelede Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak.

KARŞILAŞMA 10 DERECEDE OYNANACAK

Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında İstanbul Başakşehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmada havanın güzel olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden açıklanan hava tahminlerine göre mücadelenin yapılacağı saat 20.30 civarında hava sıcaklığının 10 derece olması bekleniyor.

SAVUNMAYA KRİTİK UYARI

Riekerink, Başakşehir maçı öncesi defans oyuncularına özel uyarılarda bulundu. Hollandalı teknik adam, özellikle kanatlardan gelen hava toplarında savunma beklerinin mutlaka kademeye girmesini istedi. Galatasaray’ın bu maçta alan savunmasını bırakıp adam adama savunmaya geçebileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.