Başkan açıkladı; "Eto'o Galatasaray'a Hayırlı olsun"

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Galatasaray'ın Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o yu gelecek sezon için transfer ettiğini açıkladı. Gençer, "Eto'o'yu Galatasaray'a verdik" dedi.

Başkan açıkladı; "Eto'o Galatasaray'a Hayırlı olsun"
14 Haziran 2016 Salı 14:58

A Milli Futbol Takımımızın Hırvatistan ile oynadığı maçı izlemeye gelen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve Dursun Özbek, maç sonunda kameraların karşısında açıklamalarda bulundu. MAçtan sonra VIP çıkışında taraftarlar ile bir araya gelen Dursun Özbek ve Gültekin Gencer, büyük ilgi gördü. Galatasaray taraftarının Dursun Özbek'e yönettiği ilk soru takıma 'yıldız oyuncu alacak mısınız?' sorusu oldu.

Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek'in yanında bulunan Antalyaspor Başaknı Gültekin Gencer, Dursun Özbek'ten önce taraftarın sorusuna yanıt verdi. Gencer, "Yıldız aldı bile. 30 Haziran'da görev süremiz doluyor. Biz gitmeden Eto'o'yu Galatasaray'a verdik" dedi.  Gencer'in bu sözlerine Dursun Özbek, gülümseyerek onay verdi.  Bunun üzerine Gültekin Gencer "Eto'o hayırlı olsun. Bu transferde Eto'o da biz de her türlü kolaylığı sağlayacağız" dedi.

Maddi olarak sıkıntı yaşayan ancak kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray KAmerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto'o yu sponsorlar yardımıyıla kadrosuna katmak için çaba gösteriyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.