Bayern Munih Beşiktaş Maçı muhtemel ilk 11'leri

Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş Alman devi Bayern Munih ile karşılaşıyor. Bayern Munih Beşiktaş ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dev karşılaşmada Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'leri ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Bayern Munih Beşiktaş Maçı muhtemel ilk 11'leri
20 Şubat 2018 Salı 14:35

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, 20 Şubat 2018 Salı günü Alman devi Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Lisi son 16 turu ilk maçında Almanya'nın güçlü ekibi Bayern Münih deplasmanına gidecek temsilcimiz Beşiktaş maça hazır durumda. Saat 22.45't başlayacak dev karşılaşma öncesinde muhtemel ilk 11'ler merak ediliyor. Bayern Münih Beşiktaş muhtemel ilk 11'lerini sizler için hazırladık.

Bayern Münih Beşiktaş ilk maçı, 20 Şubat 2018 Salı günü saat 22.45’te TRT 1’den şifresiz yayınlanacak. Beşiktaş Bayern Münih arasında oynanacak ikinci maç ise 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 20.00’de Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Muhtemel İlk 11'ler Şu Şekilde;

Bayern Munih: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, David Alaba, Tolisso, Vidal, Robben, Müller, K. Coman, Lewandowski

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.