Belçika-İspanya maçı terör saldırısı ihbarı sebebiyle iptal edildi

Belçika basınında yer alan habere göre bugün saat 21.45'te oynanacak olan Belçika-İspanya maçının iptal edildiği duyuruldu.

Belçika-İspanya maçı terör saldırısı ihbarı sebebiyle iptal edildi
17 Kasım 2015 Salı 01:40

Belçika basınında yer alan habere göre bugün saat 21.45'te oynanacak olan Belçika-İspanya maçının iptal edildiği duyuruldu. Fransa'nın Paris kentinde meydana gelen terör saldırı sonrası, Belçika'da da terör eyleminin planlandığı belirtilmişti. Bu duyumdan sonra Belçika Hükümeti güvenlik risk seviyesini 2'den 3'e çıkartmış ve futbol federasyonundan maçın iptal edilmesi talebinde bulunmuştu. 

HLN gazetesinin websitesinde yer alan haberde, Paris saldırısı şüphelisi DAEŞ teröristi Salah Abdeslam'ın Belçika'da yeni bir terör eylemi hazırlığında olduğu düşüncesiyle, Belçika Hükümeti tarafından maçın iptal edilmesi talebi gelmişti.

Bu talep doğrultusunda bugün saat 21.45'te oynanacak Belçika-İspanya maçı iptal oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.