Beşiktaş Emre Mor'u Dortmund'a kaptırdı

Bir dönem Beşiktaş ile adı geçen Türk Messi olarak adlandırılan Emre Mor, Alman devi Borussia Dortmund'a imza attı. Emre Mor'un bonservis bedeli ise çok şaşırttı.

Beşiktaş Emre Mor'u Dortmund'a kaptırdı
25 Mayıs 2016 Çarşamba 14:21

Bir dönem beşiktaş'ın almaya çalıştığı genç yetenek Emre Mor'u Alman Dünya Devi Borussia Dortmund renklerine bağladı. Alman Bild gazetesi ilk sayfadan verdiği haberde genç yıldızın Dortmund'ta forma giyeceğini belirtti.

Bild gazetesi Emre Mor için Mini Messi yakıştırması yaparken, çok cazip bir fiyatla Alman kulubine gittiği belirtiliyor. Bu sezon şampiyonluğu Bayern'e kaptıran Dortmund, Fransa takımı Rennes'ten Dembeleyi'de renklerine bağladı. Genç oyunculara çok önem veren Alman kulübü, geleceğin türk yıldızı adayları arasında gösterilen Emre Mor'u da 1 milyon euro bedelle renklerine bağladı.

Türkiye'den hiçbir kulübün bu kadar uygun bir fiyata alamamış olmasıda dikkat çekti.

Emre Mor EURO 2016 Fransa'da Türkiye Milli takım forması giyecek.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.