Beşiktaş, Mario Gomez ile Liderliğe Uçtu

Spor Toto Süper Lig 7. haftasında oynanan Eskişehirspor Beşiktaş maçında, Beşiktaş Mario Gomez'in bulduğu gollerle deplasmanda 1-2 galip geldi.

Beşiktaş, Mario Gomez ile Liderliğe Uçtu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Spor Toto Süper Lig 7. haftasında oynanan Eskişehirspor - Beşiktaş maçında, Beşiktaş Mario Gomez'in bulduğu gollerle deplasmanda 1-2 galip geldi.

Fenerbahçe galibiyeti sonrası deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Beşiktaş  maçta rakibi karşısında bulduğu  2 gol ile galip gelmesini bildi ve puanını 16'ya yükselterek maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.



Karşılaşmaya ev sahibi ekip Eskişehirspor başladı. Ev sahibi takımın presiyle başlayan oyunda ilk dakikalarda Beşiktaş pas yapmakta zorlandı. 33. dakikada  Ricardo Quaresma'nın sağ kanattan ortaladığı yerden ortada ceza sahası içinde bulunan Mario Gomez kayarak yaptığı vuruş ile deplasmanda Beşiktaşı 1-0 öne geçiren golü kaydediyor. Golden sonra Eskişehir gol aradasa takımlar devreye 0-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile giriyor.



İkinci yarıya Beşiktaş'ın vuruşu ile başlanıyor. 2. golü atıp oyunda rahatlamak isteyen Kara Kartal, Mario Gomez ile gole yaklaştığı pozisyonu değerlendiremiyor. Daha sonra dakikalar 56'yı gösterdiğinde sahneye yeniden çıkan Alman golcü Mario Gomez Eskişehirspor karşısında 2. golünü atıyor ve durumu 0-2'ye getiriyor. Bu gol ile Alman golcü ligte 6. golüne ulaşıyor. Eskişehirspor aradığı golü  ise 87. dakikada Gekas ile buluyor ve farkı 1'e indiriyor. Theofanis Gekas'ın  önünde kalan topa yerden düzgün bir vuruş yapması sonucunda top Beşiktaş ağlarına giriyor ve  maçta durum 1-2'ye geliyor.

Maçın geri kalan dakikalarında Eskişehirspor beraberlik için gol arasada,  başka gol olmazken Beşiktaş deplasmanda oynadığı Eskişehirspor maçından 1-2'lik skorla ayrılarak puanını 16 yapıyor ve maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturuyor.



ESKİŞEHİRSPOR - BEŞİKTAŞ: 1-2



TARİH: 04.10.2015



SAAT: 17.00



STAT: Eskişehir Atatürk Stadı



ESKİŞEHİRSPOR: Ruud Boffin, Birol Parlak, Emre Güngör, Kamil Ahmet Çörekçi, Onur Bayramoğlu,  Engin Bekdemir,  Matias Defederico, Toko, Özgür Çek, Nassim Ben Khalifa, Theofanis Gekas  

TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe



BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin,  Dusko Tosic, Ersan Gülüm,  Andreas Beck,  Rhodolfo, Jose Sosa,  Gökhan Töre,  Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Mario Gomez

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GOLLER: 33.dk Mario Gomez, 56.dk Mario Gomez, 87.dk Theofanis Gekas

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.