Beşiktaş'ta Hatem Ben Arfa sesleri

Stadyum çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadrosuna katılacak yıldız isimler üzerinde çalışmalarda devam ediyor. Bu isimlerden biriside Hatem Ben Arfa. Beşiktaş Dünya devlerinin peşinde olduğu yıldız futbolcunun menajerini İstanbul'a getirdi.

Beşiktaş'ta Hatem Ben Arfa sesleri
03 Mart 2016 Perşembe 13:03

Bu sezon tek hedefi şampiyonluk olan Beşiktaş'ta stat gündeminden sonra bir diğer önemli konu gelecek sezonki transfer çalışmaları. Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Nice'ın yıldız oyuncusu Hatem Ben Arfa'ya kancayı taktı.

Vodafone Arena'ya önemli yıldızlar getirmek isteyen Beşiktaş'ta önümüzdeki senenin de transfer hazırlıkları devam ediyor. Haber1903'ün haberine göre, Beşiktaş bu sezon sözleşmesi sona erecek olan  Nice Kulübü'nün yıldız futbolcusu Hatem Ben Arfa'nın peşinde. İddia'ya göre Beşiktaş kulübü yıldız oyuncunun menajerini İstanbul'a getirdi.

İstanbul'a gelen Hatem Ben Arfa'nın menajeri, Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerini gezdiği ve çok beğendiği belirtilirken, transfer konusunda önümüzdeki günlerde hareketli dakikaların yaşanabileceği ifade edildi. 

EURO 2016'da forma giymesine kesin gözüyle bakılna Fransız yıldızın peşinde PSG ve Real Madrid gibi dünya devlerinin de olduğu iddia edildi. 

28 yaşındaki yıldızı oyuncu Hatem Ben Arfa, Nice formasıyla bu sezon 27 maça çıkarken, 12 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.