Bursaspor-Amedspor maçında yaşananlar

Bugün oynanan Bursaspor-Amedspor karşılaşmasında statta sürekli olarak 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atıldı.

Bursaspor-Amedspor maçında yaşananlar
31 Ocak 2016 Pazar 17:08

 Ziraat Türkiye kupası mücadelesi olan Bursaspor’un 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada taraftarlar maça damgasını vurdu. Tribünlere gelen 15 bin kişilik taraftar sürekli olarak Amedspor’u ıslıklarken kendi futbolcularının moralini yüksek tutmak için sürekli alkışladı.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı karşılaşmadan stat çevresinde de sadece plakası bildirilen araçların girişine izin verildi. Maç boyunca ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganı atan taraftarlar Amedspor oyuncularını ise sürekli olarak ıslıkladı.

Kazandıkları mücadele sonrasında selfie çekerek poz veren Amedspor’lu oyuncular ise stattan geniş güvenlik önlemleriyle ayrıldı. Diyarbakır’da da kutlamalar yapıldı. Tezahürat gösterileri yapan taraftarlara ise polis biber gazıyla müdahale etti. Ofis semtinde yapılan kutlamalardan sonra ise grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.