Caner Erkin'e büyük ceza kapıda - Fenerbahçe kariyeri bitiyor mu?

Galatasaray derbisi öncesi teknik direktör Vitor Pereira ile tartışan ve kadro dışı bırakılan Caner Erkin'e rekor ceza yolda. Sözleşmesi sezon sonu bitecek milli yıldızın Fenerbahçe kariyerinin son bulduğu iddia ediliyor. Peki Caner Erkin ne kadar ceza alacak?

Caner Erkin'e büyük ceza kapıda - Fenerbahçe kariyeri bitiyor mu?
15 Nisan 2016 Cuma 14:57

Fenerbahçe’de  Caner Erkin krizi yaşanıyor. Galatasaray derbisi öncesinde teknik direktör Vitor Pereira ile tartışan ve maça az bir zaman kala kadro dışı bırakılan Caner Erkin, Fenerbahçe'de kriz olmaya devam ediyor. Derbi kadrosunda ilk 11'de olmadığını öğrenen Caner Erkin, teknik idrektör Vitor Pereira ile tartışmış ardından araya giren yönetici Ali Yıldırım'a da sert çıkmıştı. Bunun üzerine Vitor Pereira Caner Erkin'i kadro dışı bırakmıştı.

Fenerbahçe Spor Kulübü konu ile ilgili resmi açıklama yapmıştı. Caner Erkin ile ilgili kararın yönetim kurulu tarafından verileceği belirtilen açıklama sonrası gözler Fenerbahçe camiasına yöneldi. Bugün antrenmana çıkmayan Caner Erkin'e son yılların en büyük yaptırımı yapılması bekleniyor. Milli yıldızın, büyük para cezasına çarptırılacağı belirtilirken, uzun süre kadro dışı kalması bekleniyor.

Sözleşmesi bu sezon sonu bitecek yıldız oyuncunun Fenerbahçe kariyerininde bittiği söylentiler arasında. İnter Milan'a transfer olacağı belirtilen Caner Erkin'in gelecek sezon İnter Milan'da forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.