Caner Erkin Fenerbahçe'den gidiyor mu?

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek milli oyuncu Caner Erkin'e birçok kulüp imza attırmak için yarış içine girdi.

Caner Erkin Fenerbahçe'den gidiyor mu?
27 Ocak 2016 Çarşamba 12:17

Fenerbahçe'nin ve milli takımın başarılı sol bek oyuncusu Caner Erkin'in talipleri gün geçtikçe arttıyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncu ile ömür boyu sözleşme imzalamak isteyen Fenerbahçe sıkıntılı günler yaşıyor. 

Haziran ayında sözleşmesi sona erecek oyuncuyu kadrosuna eklemek isteyen birçok kulüp Caner Erkin'i ikna etmeye çalışıyor. Özellikle Alman kulüplerinin yakın takibe aldığı milli futbolcu, henüz kararını vermedi. Caner Erkin'i kadrosuna katmayı en ciddi düşünen ekibin Wolsburg olduğu iddia ediliyor. 

Fenerbahçe'de iyi para kazanan Caner Erkin'e aynı maaşını teklif edeceği istihbaratı alınan Wolsburg'un önümüzdeki günlerde Caner Erkin ile görüşme yapması bekleniyor. Caner Erkin'i elinden kaçırmak istemeyen Aziz Yıldırım'ın yıldız oyuncunun sözleşmesini iyileştirip, Erkin'in yıllık kazancında zam yapabileceği tahmin ediliyor. 

Wolfsburg takımı dışında Shalke ve Bayern Leverkusen takımlarının'da Caner Erkin ile ilgilendiği iddia ediliyor. 

Caner Erkin bu sezon Fenerbahçe'de 19 maça çıktı. 1371 dakika oyunda kalan yıldız futbolcu, 1 gol 6 asistlik performansıyla önceki yıllara göre vasat bir görüntü çizdi. Caner Erkin geçtiğimiz sezonda büyük bir patlama gerçekleştirmişti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.