Deplasman yasağı kaldırıldı

Deplasman yasağı kaldırıldı. Taraftarlara güzel haber Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan geldi. Gümüşdağ, yeni sezonda deplasman maçlarına taraftar götürmeme uygulamasının kaldırılacağını açıkladı.

Deplasman yasağı kaldırıldı
11 Ağustos 2016 Perşembe 14:31

Deplasman yasağı kaldırıldı. Yani sezonda taraftarlar takımının maçına gidebilecek. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, yeni sezonda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor arasındaki deplasman maçlarına taraftar götürmeme uygulamasının kaldırılmasına karar verdiklerini açıkladı.

Kulüpler Birliği Vakfının gerçekleştirdiği toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra oluşan birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"15 Temmuz sonrasında oluşan birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tribünlere yansımasını sağlamak amacıyla deplasman yasaklarının kaldırılmasına karar verdik. Dolayısıyla bundan sonraki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor deplasmanlarında artık tribünde taraftarların yan yana maç seyretmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu birliğin ve beraberliğin 15 Temmuz demokrasi şehitlerinden sonra çok daha önem arz ettiğine ve ihtiyaç olduğuna inanıyoruz."

(AA)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Çok sevindirici bir haber. Yöneticiler taraftarı germediği sürece hiç sıkıntı yaşanmaz.