Dünya Trabzonspor Fenerbahçe maçını konuşuyor

Dün akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçının son dakikalarında çıkan olayları dünyaca ünlü spor gazeteleri manşet haberden verdi. Ünlü Alman gazetesi SportBild, maçta yaşanan olayları, Türkiye'de skandal, taraftar hakeme saldırdı şeklinde verdi.

Dünya Trabzonspor Fenerbahçe maçını konuşuyor
25 Nisan 2016 Pazartesi 10:48

Spor Toto Süper Lig'in 30. Haftasında oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçının son dakikalarında olaylar çıktı. Maçın 87. dakikasından sonra Trabzonspor kale arkasında bulunan taraftarlar sahaya yabancı madde atmaya başladı. Olayların büyümesi sonrasında bazı holigan taraftarlar sahaya atladı. Sahaya atlayan ve 17 yaşında olduğu öğrenilen bir holigan taraftar, çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı. Yaşanan bu olay sonrasında maç tatil edilirken, bazı kendini bilmez taraftarın yaptığı bu saldırı dünya gündeminde yer aldı.

Dün akşam Avni Aker'de yaşanan bu çirkin olayları dünyada önemli okuyucu kitlesine sahip spor gazeteleri manşetten duyurdu. Futbolsever olduğunu iddia eden ve Trabzonspor'u sözde desteklediğini belirten; aslında en çok zararı Trabzonpor'a veren bazı holigan taraftarlar ayrıca Türkiye'yi dünyaya da rezil etti. 

Dünya'nın en prestijli spor gazeteleri Trabzon'da yaşanan olayı manşetlerinden verdi. 

Alman Gazetesi SportBild,  Türkiye'de skandal, taraftar hakeme saldırdı başlığıyla haberi verdi.



L'equipe gazetesi ise yaşanan olayı, "Türkiye'de hakeme saldırı" başlığıyla okuyucularına ulaştırdı.



İsveç'de saygın olan gazete Aftonbladet de yaşanan olayları, "Türkiye'de Skandal Sahneler" başlığı ile okuyucularına iletti.



Alman sport1 gazetesi ise , "Taraftar'dan hakeme dayak" başlığı atarak Türk Futbolunun marka değerine atıfta bulundu.


 
Amerikan FTW Soccer gazetesi, "Kızgın Türk taraftar maçta hakeme saldırdı" başlığını manşete taşıdı.


 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.