Euro 2016 grup aşamasında Türkiye'nin muhtemel rakipleri belli oldu

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'na son katılacak takımlar play-off rövanş maçlarının oynanmasının ardından belli oldu. En iyi üçüncülük ile Fransa vizesini alan A Milli Futbol Takımımız'ın 2016 Avrupa Şampiyonası kura çekiminde yer alacağı torba kesinleşti.

Euro 2016 grup aşamasında Türkiye'nin muhtemel rakipleri belli oldu
18 Kasım 2015 Çarşamba 01:00

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'na son katılacak takımlar play-off rövanş maçlarının  oynanmasının ardından belli oldu. En iyi üçüncülük ile Fransa vizesini alan A Milli Futbol Takımımız'ın 2016 Avrupa Şampiyonası kura çekiminde yer alacağı torba kesinleşti.

Play-off maçlarında bu gece oynanananDanimarka-İsveç arasında oynanan maçlar sonucu Fransa vizesini alan takım  İsveç oldu. Slovenya-Ukrayna arasında oynanan mücadelede ise Ukrayna kupaya katılma hakkını kazandı. Fransa'ya gidecek tüm takımların netleşmesinden sonra A Milli Takımımız'ın kura çekimlerinde 4. torbada yer alacağı netleşti.

Euro2016 grup kuraları 12 Aralık 2015 tarihinde çekilecek.

Euro 2016 grup kuraları çekiminde torbalarda yer alan takımlar şu şekilde;


1.TORBA: Fransa, İspanya, Almanya, İngiltere, Portekiz, Belçika 

2.TORBA: İtalya, Rusya, İsviçre, Avusturya, Hırvatistan, Ukrayna

3.TORBA: Polonya, Romanya, Slovakya, Macaristan, Çek Cum., İsveç

4.TORBA: TÜRKİYE, İrlanda, İzlanda, Galler, Arnavutluk, Kuzey İrlanda


Etiketler; #EURO 2016
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.