Fenerbahçe 3 puanı tek gol ile aldı

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında 18 puana sahip Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Osmanlı Stadı’nda oynanan mücadelede Fenerbahçe, Alper Potuk'un attığı gol ile maçı 1-0 kazandı ve puanını 21'e yükseltti.

Fenerbahçe 3 puanı tek gol ile aldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında  18 puana sahip Fenerbahçe  deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Osmanlı Stadı’nda oynanan mücadelede Fenerbahçe, Alper Potuk'un attığı gol ile maçı 1-0 kazandı ve puanını 21'e yükseltti. 

Hüseyin Göçek'in yönettiği maça ilk olarak Fenerbahçe başladı. Oyuna hızlı başlayan sarı lacivertli ekip 5. dakikada Alper Potuk ile yakaladığı pozisyonu gol ile sonuçlandıramadı. Alper Potuk ile gol arayan Fenerbahçe ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Ev sahibi ekip Osmanlıspor en etkili pozisyonunu 25. dakikada Umar ile buldu. Umar'ın kaleye gönderdiği şutu, kaleci Volkan güçlükle çıkardı.

İllegal Bahis style="font-family:arial,helvetica,sans-serif">İkinci yarıya baskı ile başlayan Fenerbahçe, Osmanlı kalesinde gol arayışlarını sürdürdü. Aradığı golü 52. dakikada Alper Potuk ile bulan Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 öne geçti. Alper potuk ceza sahası dışından güzel bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. Golden sonra kendi alanına çekilen Fenerbahçe kalesinde tehlikeli ataklar yaşadı. Dakikalar geçtikçe oyundan düşen Fenerbahçe'de Meireles oyuna girince Osmanlıspor karşısında oyunu dengede tutmayı başardı ve Ankara deplasmanından 3 puanı almasını bildi.

Osmanlıspor - Fenerbahçe : 0 - 1

Stat: Osmanlı Stadı

Osmanlıspor: Moraes, Hakan, Uğur, Szukala, Pinto, Mehmet Güven, Musa, Torje, Ndiaye, Erdal, Umar

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Markovic, Diego, Alper, Van Persie

Goller: Alper Potuk(52.dk)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.