Fenerbahçe, Antep'te liderliği bıraktı

Süper Ligin 14. haftasında Gaziantep ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-2 beraberlik ile ayrıldı ve liderliği Beşiktaş'a kaptırdı.

Fenerbahçe, Antep'te liderliği bıraktı
06 Aralık 2015 Pazar 21:15

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasına lider olarak giren Fenerbahçe, liderliğini korumak için Antep karşısına mutlak 3 puan hedefi ile çıktı.

Mücadeleye hızlı başlayan Sarı Lacivertli ekip, ilk dakikalarda Fernandao ile gol şansı yakalasada, Antep karşısında gol bulamadı. 6. dakikada ev sahibi Antep'in golü geldi. Gaziantep kullandığı korner sonrasında aradığı golü bulurken, golü Camara kaydetti. 1-0 geriye düştükten sonra beraberliği kovalayan Fenerbahçe kalesinde kontra ataklara maruz kaldı. 30. dakikada gelişen Gaziantep kontra atağında Fenerbahçeli Hasan Ali orta sahada rakibine sert girdi  ve atağı durdurdu. Hasan Ali'nin bu hareketine hakem Serdar Tokat kırmızı kart verdi ve Fenerbahçe, Antep karşısında 10 kişi kaldı. İlk yarının geri kalan dakikalarında gol olmadı ve Gaziantep devreye 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe aradığı golü hemen buldu. 49. dakikada Gökhan Gönül'ün ceza sahası önünden çıkardığı güzel şut, Fenerbahçe'ye beraberlik golünü getirdi ve skor 1-1 oldu. Ancak Fenerbahçe'nin gol sevinci kısa sürdü. Ceza sahası içerisinde Diego'nun topa elle dokunması sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi. 55. dakikada penaltı kazanan Gaziantepspor'da penaltıyı Muhammet Demir kullandı ve takımını birkez daha 2-1 öne geçirdi. Maçın bu dakikalarında goller arka arkaya geldi. 65. dakikada skora dengeyi getiren gol Alper Potuk'tan geldi. Diego'nun asistinde topla buluşan Alper, Fenerbahçe'nin beraberlik golünü kaydetti ve skoru 2-2 yaptı. Kalan zamanda başka gol olmazken, Fenerbahçe lider olarak girdiği 14. haftayı 2. sırada tamamladı.

GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE : 2 - 2

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Marcal, Elyasa, Arokoyo, Barış, Erdem Şen, Larsson, Camara, Mustafa Durak, Chibuike, Muhammet

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali (30.dk kırmızı kart), Mehmet, Josef (Dk.40 Caner), Diego, Alper, Nani, Fernandao

GOLLER: Camara (6.dk), Gökhan Gönül (49.dk) Muhammet (54.dk), Alper (65.dk)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.