Fenerbahçe Celtic ile Berabere Kaldı

Temsilcimiz Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi A grubuna 2. maçında deplasmanda oynadığı maçta Celtic karşısında 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe Celtic ile Berabere Kaldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi A grubu 1. maçında kendi sahasında, Norveç ekibi Molde ile oynadığı maçta 3-1'lik skor ile mağlup olmuştu. Grupta 2. maçını deplasmanda İskoçya'nın Celtic takımı karşısında oynayan sarı lacivertli ekip sahadan 2-2'lik beraberlik ile ayrıldı .


2. Maçına galibiyet parolası ile çıkan temsilcimiz Fenerbahçe maça istediği gibi başlayamadı. Ev sahibi takımın baskısı ile başlayan oyunda temsilcimiz Fenerbahçe atak yapmakta ciddi derecede zorlandı. 28. dakikada Leigh Griffith'in attığı gol ile Celtic takımı Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti. Daha 1. golün şokunu atlatamayan temsilcimiz dakikalar 32'yi gösterdiğinde kalesinde 2. golü gördü. Ev sahibi takımın 2. golünü Kris Commons attı. 2. golün ardından Fenerbahçe rakip takım kalesinde gol bulmak için pozisyonlar aradı. Fenerbahçe 42. dakikada ilk şutunu Celtic kalesine çekti. Dakikalar 43'ü gösterdiğinde defansın hatasını affetmeyen Fenerbahçeli oyuncu Fernandao golünü attı. 40. dakikada Volkan Şen'in yerine oyuna giren Fernandao şık bir vole vuruşu ile skoru 2-1'e getirdi. kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarı 2-1 Celtic üstünlüğüyle sona erdi. İlk yarıda Fenerbahçe iyi bir oyun sergileyemedi.


İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe 48. dakikada korner kazandı. Nani'nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde bulunan Fernandao topa çok güzel bir kafa vurdu ve top ağlarla buluştu. Bu golle Fernandao hem kendisinin hem de Fenerbahçe'nin 2. golünü kaydetti. Maçın geri kalan dakikalarında iki takımda gol için pozisyonlar yakalasa da maç 2-2'lik beraberlik ile sona erdi.


Bu sonuçla Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi A grubunda çıktığı 2. maçında ilk puanını Celtic karşısında aldı.

TARİH: 01.10.2015


SAAT: 22.05


CELTIC-FENERBAHÇE


STAT: Celtic Park


CELTIC: Gordon, Lustig, Boyata, Ambrose, Tierney (82.dk Tyler Blackett), Brown, Bitton, Commons, Johansen (82.dk Tom Rogic), Forrest ( 90.dk Stuart Armstrong), Griffith
TEKNİK DİREKTÖR: Ronny Deila


FENERBAHÇE: Fabiano, Şener, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Meireles (78. dk Abdoulaye Ba), Mehmet, Ozan (46.dk Diego), Nani, Volkan (40.dk Fernandao), Van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira


GOLLER: 28. Dk Leigh Griffith, 32. Dk Kris Commons , 43.Dk Fernandao, 48.Dk Fernandao

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.