Fenerbahçe'de Trabzon maçı öncesi büyük şok - Vitor Pereira yıldız oyuncuyu kadroya almadı

Yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'dan büyük süpriz geldi. Tecrübeli çalıştırıcı o yıldız ismi kadroya almadı.

Fenerbahçe'de Trabzon maçı öncesi büyük şok - Vitor Pereira  yıldız oyuncuyu  kadroya almadı
23 Nisan 2016 Cumartesi 19:22

Spor Toto Süper Lig'in  30 haftasında büyük bir maç izleyenleri bekliyor. Fenerbahçe yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşırken, maç öncesi Vitor Pereira'dan büyük bir süpriz geldi.

Fenerbahçe yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşıyor. Şampiyonluk yarışında büyük bir viraj olan Trabzon deplasmanı öncesi Vitor Pereira'dan şok bir karar çıktı. Portekizli teknik adam yıldız oyuncu  Caner Erkin'i 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi. 

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın kamp kadrosu belli oldu..

Yarın oynanacak kritik karşılaşma öncesinde özel uçakla Trabzona giden Fenerbahçe'de 4 eksik bulunuyor. Vitor Pereira'nın belirlediği 18 kişilik maç kadrosunda yıldız oyuncu Caner Erkin yer almazken, sakatlıkları bulunan Markovic, Meireles ve Mehmet Topuz 18 kişilik kadroda yer almadı. 

Fenerbahçe'nin, Trabzonspor maçı 18 kişilik maç kadrosu şu şekilde;

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michael Kadlec, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.