Fenerbahçe geriden gelerek Bayern Munih'i devirdi

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Alman devi Bayern Münih'i son çeyrekte gösterdiği etkili oyunla 74-67 yenerek turnuvaya galibiyet ile başladı.

Fenerbahçe geriden gelerek Bayern Munih'i devirdi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Fenerbahçe THY Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Alman devi Bayern Münih'i son çeyrekte gösterdiği etkili oyunla 74-67 yenerek turnuvaya galibiyet ile başladı.

Ülker Sports Arena'da oynanan maça ilk çeyrekte Fenerbahçe'nin tempolu oyunu vardı. Bu oyun skora'da yansıdı ve sarı lacivertli ekip 6-0'lık seri yakaladı. Alman temsilcisi buna karşılık verdı ve ilk periyodu Bayern Munih 10-20 önde kapattı. İkinci periyoda etkili başlayan alman takımı, Fenerbahçe'nin kötü oyunununda etkisiyle 9 sayılık fark yaparak, devreye 30-39'luk skor ile önde girdi. 

3. periyodun başlamasıyla Ülker Sports Arena'da bulunan Fenerbahçe taraftarı takıma değteğini arttırdı. Taraftarı arkasına alan sarı lacivertliler, etkili hucum ve savunma ile durumu 44-44 eşitliğe getirdi. Buna karşılık Bayern Munih takımı Fenerbahçe'ye üçlüklerle karşılık verdi ve yeniden 7 sayı önde geçti ve periyodu, 52-59 önde bitirdi. Son periyodda 13 sayılık bir seri yakalayan Fenerbahçe etkili dış atışlarını sürdürdü ve Bayern Munih'i 74-67'lik skor ile mağlup ederek THY Avrupa Ligi A Grubu'nda bu sezon ilk galibiyetini aldı.

1. Periyot Sonucu: 10-20
2. Periyot Sonucu: 30-39 
3. Periyot Sonucu: 52-59 
4. Periyot Sonucu: 74-67
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.