Fenerbahçe Karabükspor maçının hakemi Fırat Aydınus'a büyük tepki

Fenerbahçe Karabükspor maçı hakemi Fırat Aydınus'a tepkiler çığ gibi büyüyor. Karşılaşmada tartışmalı penaltı ve kırmızı kart çıkaran Aydınus'un performansı sosyal medya Twitter'da trend topic oldu. Ahmet Çakar'dan Fırat Aydınus'a büyük tepki - İşte Fırat Aydınus'a sosyal medyadan gelen tepkiler haberimizde.

Fenerbahçe Karabükspor maçının hakemi Fırat Aydınus'a büyük tepki
30 Ekim 2016 Pazar 20:45

Spor Toto Süper Lig'in 9 uncu haftasında Fenerbahçe sahasında Karabükspor'u ağırladı. Fenerbahçe'nin gol olup yağdığı karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, maçın önüne geçti. Fenerbahçe lehine penaltı kararı veren ve Karabüksporlu oyuncuya kırmızı kart gösteren Aydınus'a sosyal medyadan büyük tepki yağdı.

İlk yarıda Karabükspor’u 10 kişi bırakan Aydınus, 1 dakikalık uzatmayı daha da uzatması sonrasında Fenerbahçe'nin golü bulması ile sosyal medya adeta patladı. Aydınus'un kararlarına büyük tepkiler yağarken, karşılaşma Fenerbahçe'nin 5-0'lık üstünlüğü ile devam ediyor. 1 dakika uzatmaların ilk yarıda 45+2’de gelen Skrtel’in golü sonrasında santraya gitti. 

Ahmet Çakar'dan Fırat Aydınus'a büyük tepki

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, hakem Fırsat Aydınus’un Fenerbahçe-Karabükspor maçında sarı-lacivertliler lehine verdiği penaltı kararını eleştirdi. Sosyal medya hesabından mesaj gönderen Çakar, “Fenerbahçe’nin ligde devam etmesini sağlayan kaşar hakemlerdir. Fırat penaltıyı yarattı. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

İşte Sosyal Medya'da bazı taraftarların Fırat Aydınus'a tepkisi

2016-2017 OSCAR ödüllerinde en iyi oyuncu dalında Ödülü Fırat Aydınus kazandı.

Fırat Aydınus önünde soyunan Emenike için formasını çıkardığını görmedim dememiş miydi? Biz de bu Fırat' tan adil yönetim bekliyoruz ya pes.

Fırat Aydınus sen mükemmel bir oyun kurucusun :)

Messi gibi futbolcun olacağına, Fırat Aydınus gibi hakemin olsun :))

Skor 5-0'da tıkandı... 
Fırat Aydınus'dan bir hamle gelmesi lazım...

Lan bu fener transfere niye bu kadar para harcıyo Fırat Aydınus gibi ellerinde bir yıldız dururken..

5 tane attırılırmı be Oha Fırat Aydınus

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Futbolda en çok hakem hataları konuşuluyor.
Avatar
Karabuklu - 8 yıl önce
Sagol Ahmet Cakar super yorum yapmissin