Fenerbahçe Kulübü suç duyurusunda bulundu

Fenerbahçe Kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde oynanan Galatasay'ın hükmen mağlup sayıldığı maçta ki lisans krizi ile alakalı suç duyursunda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü suç duyurusunda bulundu
12 Aralık 2015 Cumartesi 15:36

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan ve Galatasaray'ın 20-0 hükmen mağlup sayılmasıyla sonuçlanan maçın yankıları devam ediyor. Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın maçta Avrupa pasaportu ile oynattığı ABD'li oyuncu Lynetta Kizer'in lisans krizi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Fenerbahçe Hukuk Kurulu'nun, Kizer'in lisans olayına ilişkin gerekli inceleme ve araştırmanın yapılması için Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan açıklamada, " Fenerbahçe Kulübü Hukuk Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu Kizer'in lisans olayıyla ilgili gerekli inceleme ve araştırmanın yapılması, sorumluların tespiti ve cezalandırılması için dün Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştur" denildi


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 9 yıl önce
Aziz Yıldırım artık Fenerbahçe'nin de Türk futbolunun da yakasından düş.