Fenerbahçe Molde'yi deplasmanda yendi

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 5. maçında deplasmanda karşılaştığı Molde'yi Fernandao ve Ozan Tufan'ın attığı goller ile 2-0 yenmeyi başardı.

Fenerbahçe Molde'yi deplasmanda yendi
27 Kasım 2015 Cuma 00:25

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 5. maçında deplasmanda karşılaştığı Molde'yi Fernandao ve Ozan Tufan'ın attığı goller ile 2-0 yenmeyi başardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Molde'yi Fernandao ve Ozan Tufan'ın kaydettiği goller ile 2-0 yendi.

İlk maçında Molde'ye mağlup olan Fenerbahçe galibiyet parolası ile çıktığı maçta 3 puanı hanesine yazdırmak için Molde kalesinde gol ve goller aradı. Mücadeleye ev sahibi ekip Molde başlarken iki takımda ilk yarıda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

İkinci yarıda Fenerbahçe etkili ataklar gerçekleştirmeye başladı. 68 dakika'da Alper Potuk'un etkili ortasında Brezilyalı golcü Fernandao, Molde karşısında Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra beraberliği bulmak isteyen Molde Fenerbahçe kalesine tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Maçın 84. dakikasında Fenerbahçeyi rahatlatan gol Ozan Tufan'dan geldi. Ceza sahası içerisinde seken topa güzel bir vuruş yapan Ozan Tufan, Fenerbahçe'yi 2-0 öne geçirdi ve takımını rahatlatan golü buldu. 

Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken Fenerbahçe ilk maçında mağluk olduğu Molde'yi deplasmanda 2-0 yenerek puanını 8'e çıkardı ve 2. sıradaki yerini korudu.

Molde - Fenerbahçe : 0 - 2

Molde: Horvath, Linnes, Toivio, Forren, Rindaroy, Daniel Hestad, Singh, Hussain, Svendsen, Elyounoussi, Gulbrandsen

Fenerbahçe: Fabiano, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Nani, De Souza, Ozan Tufan, Alper Potuk, Diego, Fernandao

Goller: Fernandao(68.dk), Ozan Tufan (84.dk)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.