Fenerbahçe Van Persie ile 3 puanı kaptı

Spor Toto Süper Lig'in haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu Kayseri deplasmanında Van Persie'nin serbest vuruştan attığı güzel golle 3 puanın sahibi oldu.

Fenerbahçe Van Persie ile 3 puanı kaptı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Spor Toto Süper Lig'in  haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu Kayseri deplasmanında Van Persie'nin serbest vuruştan attığı güzel golle 3 puanın sahibi oldu.

Ligde son 2 haftada 1 puan alabilen Fenerbahçe konuk olduğu Kayserispor deplasmanından 3 puanı almasını bildi. Maçın ilk yarısında futbol anlamında keyif vermeyen bir oyun vardı. 29. dakikada Nani'ye yapılan faul sonrası serbest vuruş kazanan Fenerbahçe'de topun başına Hollandalı yıldız Robin Van Persie geçti. Maçın 29. dakikasında Van Persie kullandığı şık serbest vuruş ile takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Maçın ikinci yarısında iki takımda gol için birbirlerini yoklarken Fenerbahçe 2. gole Fernandao ile yaklaştı. Aynı şekilde Kayserispor Derley ile gole yaklaştı ama Volkan gole izin vermedi. 83. dakikada Kayserisporlu oyuncu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakınca, Fenerbahçe oyunda iyice rahatladı ve Kayseri deplasmanından 3 puanı almasını bildi.

Maçın son dakikalarında Fenerbahçeli oyuncu Volkan ile Kayserisporlu oyuncu Furkan arasında gerginlik yaşandı.İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirirken Volkan sarı kart ile cezalandırıldı.

Fenerbahçe bu galibiyet ile rahatlarken hafta içi oynayacağı Ajax maçı ve haftasonu oynayacağı Galatasaray derbisi için moral kazandı.

KAYSERİSPOR 0 - 1 FENERBAHÇE

STAT: Kadir Has Stadı

KAYSERİSPOR: Kayacan, Zeki, Mabiala, Mustafa, Ömer, Samba Sow, Mijailovic (Dk.16 Furkan), Oğulcan (Dk.55 Derley), Deniz, Biseswar, Yakubu (Dk.71 Sinan)

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Abdoulaye, Hasan Ali, Markovic (Dk.63 Alper), Mehmet Topal, Souza, Nani (Dk.48 Diego), Van Persie (Dk.80 Ozan Tufan), Fernandao

GOLLER: Dk.29 Van Persie 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.