Futbolda Şike Kumpası Davası'nda önemli gelişme

Futbolda Şike Kumpası Davasında önemli gelişme yaşandı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verdi.

Futbolda Şike Kumpası Davası'nda önemli gelişme
26 Mayıs 2017 Cuma 21:55

Futbolda Şike kumpası davasında önemli gelişmeler yaşanıyor. Dava kapsamında 23. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.  Futbolda şike kumpası kurulduğu iddiasıyla devam eden mahkemede yeni gelişmeler yaşanıyor.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada,  6 tutuksuz sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Mahkeme 2 sanığın ise tahliyesine karar verdi. Sanıklardan Mustafa Tunç ve Seyfi Erdoğan'ın örgünütn şifreli yazışma programı Bylock'u kullanmadığı tespit edildiğinden ve suç vasfının değişme ihtimali bulunduğundan adli kontrol tedbiri ile tahliyelerine karar verildi.

Tutuksuz Sanıklar Musa Siyahkoç, Nazif AKtaş, İsmail Özcan, Furkan DUrmaz, Mehmet Lİkoğlu ve Celal Yasin Özdemir hakkında ise tutuklanmalarına dönük yakalama emri çıkartılmasına karar verildi. Ali Öztürk başkanlığındaki mahkeme heyeti diğer sanıkların ise tutukluluk Halen'in devamına hükmetti.

Şike Kumpas Davası ile ilgili gelişmelerden sitemizi takip ederek ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.