Galatasaray'ın kadrosuna katacağı yeni yıldızı Garry Rodrigues kimdir?

Devre arasında transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Garry Rodrigues'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Paok takımında forma giyen Garry Rodrigues kimdir? PAOK'un hocasından transfer açıklaması haberimizde.

Galatasaray'ın kadrosuna katacağı yeni yıldızı Garry Rodrigues kimdir?
05 Ocak 2017 Perşembe 10:20

Galatasaray devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Hollanda doğumlu orta saha oyuncusu Garry Rodrigues adım adım Galatasaray'a geliyor. Peki PAOK'ta forma giyen Garry Rodrigues kimdir? İşte detaylar.

Burada olmak istemeyenler doğal olarak takımda değil
 
PAOK takımının teknik direktörü Vladimir İviç, Rodrigues transferi ile ilgili önemli açıklamada bulundu. İviç, "Burada olmak istemeyenler doğal olarak takımda değil. Aklımda olanları biliyorum ama transferin gerisi yönetimle görüşülmesi gereken şeyler" şeklinde konuştu.
 
Galatasaray'ın ısrarla istediği oyuncu kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Cim Bom’un Yunan temsilcisiyle bonservis konusunda son pazarlıkları ve ödeme planını konuştuğu süreçte gelen bu önemli açıklama, 26 yaşındaki futbolcunun en kısa zamanda Sarı-Kırmızılı formayı giyebileceğinin bir garantisi olarak kabul edildi. Bireysel antrenmanlarına devam eden Rodrigues’in kulüplerin anlaşmasını beklediği, ardından soluğu hemen Antalya’da alacağı dile getirildi.

Garry Rodrigues kimdir?

 Cape Verde'li millî futbolcu. La Liga'da PAOK FC'de forma giymektedir. Hollanda doğumlu olan Rodrigues'in ailesi Cape Verde'den göç etmiştir. Şubat 2013'te Yeşil Burun Adaları Millî Futbol Takımı'nı seçtiğini beyan eden Rodrigues, ilk kez Ağustos 2013'te millî formayı giymiştir. 26 yaşındaki oyuncu Yunanistan takımlarından PAOK formasını giymektedir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.