Galatasaray'ın Lazio kadrosu belli oldu, Mustafa Denizli'den önemli açıklamalar

UEFA Avrupa ligi son 32 turu rövanşında 25 Şubat Perşembe akşamı TSİ 19.55'te Lazio ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Galatasaray, Atatürk Havalananından kalkan özel uçakla İtalya'nın Roma kentine uçtu. Lazio maçı öncesinde Roma'ya giden Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli'den önemli açıklamalar geldi.

Galatasaray'ın Lazio kadrosu belli oldu, Mustafa Denizli'den önemli açıklamalar
23 Şubat 2016 Salı 18:28

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray 25 Şubat Perşembe günü Lazio ile oynayacağı son 32 turu rövanş maçı için İtalya'nın Roma kentine gitti. 

Pazar günü oynanan Trabzonspor maçı sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Lazio maçı hazırlıklarına başlayan Sarı-Kırmızılı ekip 2 gün önceden özel uçakla Roma'ya hareket etti. 



Mustafa Denizli: " 
İnşallah Perşembe günü de böyle bir 90 dakika yaşayacağız."

Trabzonspor maçından 3 puan ile ayrılan Galatasaray'da hedef galibiyet alıp son 16 turuna yükselmek. Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Buradaki maç sonrası, bizi başarıya götürecek skorun ne olduğunun da farkındayız. Bütün hazırlıkların içinde bunları da çalıştık. Perşembe günü zorluk derecesi yüksek bir maç bizi bekliyor. Aynı şekilde rakibimizi de bekliyor. Galatasaray olarak bu tür maçlara yıllardır alışığız. İnşallah Perşembe günü de böyle bir 90 dakika yaşayacağız." açıklamasında bulundu. 

Galatasaray taraftarının özellikle Trabzonspor maçında oynanan oyundan sonra tur için umutlandığının belirtilmesi üzerine Mustafa Denizli aynen taraftarlar gibi düşündüğünü dile getirdi. Galatasaray'ın oyun anlayışını ve mücadelesinde taraftarın büyük etkisi olduğunu belirten Denizli, maçın hakemi hakkında yorumda bulundu. Maçı yönetecek Rus hakem ile ilgili Denizli, Türkiye ve Rusya arasında yaşanan iyasi olayların hakem üzerinde sıkıntı olup olmayacağını bilemediğini ancak kendilerinde böyle bir durumun söz konusu olamayacağını ifade etti.  

Roma'ya hareket eden Galatasaray maçtan önceki son antrenmanını yarın saat 18.00'da maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirecek. 

25 Şubat Perşembe günü TSİ ile saat 19.55'te Lazio ile Roma Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak Galatasaray'ın 20 kişilik kadrosu şu şekilde;

Kaleci: Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen

Defans: Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Lionel Carole, Jason Dnayer, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta

Orta Saha: Selçuk İnan, Ryan Donk, Wesley Sneijder, Bilal Kısa, Jose Rodriquez, Yasin Öztekin, Emre Çolak

Forvet: Umut Bulut, Lukas Podolski

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.