Galatasaray Kazakistan'da 1 Puan ile Yetindi

Galatasaray Şampiyonlar Ligi C grubu ikinci maçında Kazakistan ekibi Astana ile 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray Kazakistan'da 1 Puan ile Yetindi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Galatasaray Şampiyonlar Ligi C grubu ikinci maçında Kazakistan ekibi Astana ile 2-2 berabere kaldı.

Suni çim ve bozuk bir zeminde oyanan maçta Sarı Kırmızılı temsilcimiz, 31.dakikada Bilal Kısa'nın uzaktan attığı şut ile aradığı golü buldu. İlk yarıda başka gol olmazken Galatasaray soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya Kazakistan ekibi Astana tempolu ve baskılı bir oyunla başladı. Astana takımı gol pozisyonlarına girmeye çalışırken Galatasaray'da Umut Bulut ile çok net gol fırsatından netice alamadı. Dakikalar 77'yi gösterdiğinde Semih Kaya'nın yaptığı hata sonucunda Hakan Balta'nın ters vuruşu sonrası Astana beraberliği yakaladı ve skoru 1-1'e getirdi. Golden sonra baskısını arttıran Galatasaray'da 86. dakikada oyuna sonradan giren Sinan Gümüş ile 2-1 öne geçti. Golden tam 3 dakika sonrasında Astana ekibi maçı beraberliğe getirdi. Astana'nın 2. golü  topu uzaklaştırmaya çalışırken kendi kalesine topu gönderen Galatasaraylı oyuncu Lionel Carole'dan geldi. 

Maçta başka gol olmazken Galatasaray 100. maçına çıktığı Devler sahnesinde 1 puan ile yetindi. Kazakistan ekibi Astana ise Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golunü ve puanını Galatasaray karşısında buldu.

TARİH: 30.09.2015


SAAT: 19.00


STAT: Astana Arena


HAKEMLER: Martin Strömbergsson, Daniel Gustavsson, Joakim Flink (İsveç)


ASTANA: Erić, Aničić, Ilić, Postnikov, Shomko, Maksimović, Zhukov (Dk. 90 Shchetkin), Foxi (Dk 82. Muzhikov), Cañas, Dzholchiyev (Dk 82 Nusrbayev), Kabananga


TEKNİK DİREKTÖR: Stanimir Stoilov


GALATASARAY: Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Carole, Selçuk, Bilal (Dk. 82 Sinan Gümüş), Yasin (Dk. 90 Sabri), Sneijder, Podolski (Dk 68 Rodríguez), Umut


TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu


SARI KART: Selçuk, Sinan Gümüş (Galatasaray)


GOLLER: Dk. 77 Hakan Balta (kk), dk. 89 Carole (kk) (Astana), Dk. 31 Bilal Kısa, dk. 86 Sinan Gümüş (Galatasaray)

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.