Galatasaray Strasbourg maçı saat kaçta, hangi kanalda? Eurocup şampiyonu belli oluyor

Eurocup Finali'nda temsilcimiz Galatasaray Odeabank Strasbourg ile karşılaşıyor. Bu dev karşılaşma hangi kanalda, saat kaçta ekranlarda olacak? Ergün Ataman'ın maç öncesi açıklamaları. İlk maçta rakibine 66-62 yenilen Galatasaray, Strasbourg'u kaç farkla yenerse şampiyon olacak? Detaylar haberimizde

Galatasaray Strasbourg maçı saat kaçta, hangi kanalda? Eurocup şampiyonu belli oluyor
27 Nisan 2016 Çarşamba 18:30

ULEB Avrupa Kupası finalinde Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Şampiyonluk maçına çıkıyor. EuroCup finalinde Fransa temsilcisi Strasbourg ile eşleşen Galatasaray, geçtiğimiz hafta Fransa'da oynanan Eurocup finali ilk maçında son periyoda kadar üstün olmasına rağmen 4 sayı farkla 66-62 yenilerek, şampiyonluğu İstanbul'a bırakmıştı. Strasbourg ile parkeye çıkacak Galatasaray, Eurocup finali rövanşında Abdi İpekçi'de kupayı almayı hedefliyor.

Galatasaray Odeabank Strasbourg ile ilk maçını geçtiğimiz hafta Fransa'da oynadı. Maça iyi başlayan temsilcimiz, son periyoda kadar önde götürdüğü karşılaşmada 4. periyotta yediği sayılar nedeniyle 66-62 yenilerek, şampiyonluğu İstanbul'a bıraktı. Galatasaray İstanbul'da Strasbourg'u en az 5 puan farkla yenmesi halinde şampiyonluğa uzanan taraf olacak.

Abdi İpekçi Tamamen Dolacak



Galatasaray Strasbourg takımını yenip şampiyonluğa uzandığı taktirde gelecek sezon THY Avrupa Ligi'ne direkt katılım hakkı elde edecek. SArı Kırmızılı ekip Abdi İpekçi Spor Salonu'nda rakiplerini büyük baskı altına alarak, darmadağın ediyor. Akşam oynanacak karşılaşmada Abdi İpekçi Spor Salonu'nun tamamen dolu olması bekleniyor

Galatasaray ULEB Avrupa Kupası'nda çıktığı 23 maçta, 14 galibiyet, 9 yenilgiyle finale geldi. Galatasaray'ın özellikle kendi sahasında aldığı farklı galibiyetler dikkat çekiyor. 



Galatasaray Abdi İpekçi'de çok farklı

EuroCup'ta temsilcimiz Galatasaray, evinde oynadığı maçlarda rakiplerine karşı büyük bir üstünlük sağlıyor. Seyirci desteğini arkasına alan Sarı Kırmızılı ekip, evinde oynadığı 11 karşılaşmadan 10 galibiyetle ayrılmasını bildi. Galatasaray sadece, Litvanya ekibi Neprunas'a  mağlup oldu. Ciddi derecede skor farkı ortaya koyan Galatasaray sahasında 23 sayı fark ortalamasıyla oynuyor. Galatasaray'ın sezon içerisinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadığı karşılaşmaların skorları şu şekilde;

Galatasaray Odeabank: 89 - AEK Atina: 65
Galatasaray Odeabank: 87 - Hapoel Jerusalem: 79
Galatasaray Odeabank: 87 - Nizhny Novgorod: 85
Galatasaray Odeabank: 76 - Neptunas Klaipeda: 82
Galatasaray Odeabank: 103 - Krasny Oktyabr: 76
Galatasaray Odeabank: 103 - CAI Zaragoza: 68
Galatasaray Odeabank: 87 - Szolnoki Olaj: 59
Galatasaray Odeabank: 87 - Dinamo Sassari: 69
Galatasaray Odeabank: 93 - Pınar Karşıyaka: 65
Galatasaray Odeabank: 72 - Bayern Münih: 59
Galatasaray Odeabank: 89 - Gran Canaria: 75

Gözler McCollum'da olacak



Galatasaray'ın en önemli oyuncularından biri olan Errick McCollum iç saha maçlarında ayrı bir performans sergiliyor. Ergin Ataman için ayrı bir önem taşıyan bu karşılaşmada şüphesiz gözler Errick McCollum üzerinde olacak. En değerli oyuncu seçilen McCollum, maç başına 18,7 sayı ortalamasıyla oynuyor. Şüphesiz Strasbourg'un önlem alacağı yıldız oyuncu bu akşam nasıl bir performans sergileyecek. 

ULEB Avrupa Kupası'nda rakip potalara bıraktığı 345 sayıyla bu alanda zirvede yer alan ve final maçları öncesi organizasyonun en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Errick McCollum, yarınki maçta Galatasaray Odeabank'ın önemli kozu olacak.

Galatasaray Odeabank Strasbourg maçı ne zaman saat kaçta?

27 Nisan Çarşamba günü İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sahaya çıkacak olan Galatasaray Odeabank'ta hedef Strasbourg'u yenerek Eurocup kupasını taraftarının önünde kaldırmak. Abdi İpekçi Salonu'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak.

Galatasaray Odeabank Strasbourg karşılaşması hangi kanaldan yayınlanacak?

Bu akşam oynanacak dev karşılaşma NTVSpor'dan naklen yayınlanacak

Ergin Ataman: "Cehennemi tüm Avrupa'ya hissettireceğiz"



Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, dev karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Bu akşam saat 20.00'da oynanacak oyun hakkında konuşan Ataman, birlik olarak, ULEB Avrupa Kupası'nı kaldıracaklarından emin olduğunu ifade etti.

Sosyal meday hesabından paylaşımda bulunan Ataman, akşam oynanacak final maçı hakkında şu ifadeleri kullandı. "Azimle, inançla, mücadeleyle ve en önemlisi hep birlikte bu güne geldik. Şimdi önümüzde bir 40 dakika var. Yine hep birlikte her top, her sayı için savaşarak bu kupayı kaldıracağız! Galatasaray takımının sahada, Galatasaray taraftarının tribünde Abdi İpekçi atmosferini, cehennemini tüm Avrupa'ya hissettireceğine eminim!"
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.