Galatasaray'dan arenada dört dörtlük performans

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor'u konuk etti. Mücadeleyi baskılı ve istekli görünen sarı kırmızılı ekip rakibini gole boğdu. Burak Yılmaz'ın 2 gol attığı maçta Galatasaray Eskişehirsporu evinde 4-0 mağlup etti ve puanını 21'e çıkardı.

Galatasaray'dan arenada dört dörtlük performans
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Eskişehirspor'u konuk etti. Mücadeleyi baskılı ve istekli görünen sarı kırmızılı ekip rakibini gole boğdu. Burak Yılmaz'ın 2 gol attığı maçta Galatasaray Eskişehirsporu evinde 4-0 mağlup etti ve puanını 21'e çıkardı.

Maça hırslı ve istekli başlayan Galatasaray rakibi Eskişehir karşısında presli bir oyun ortaya koydu. Maçın 9. dakikasında serbest vuruş kazanan sarı kırmızılı ekipte topun başına geçen Selçuk İnan güzel bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi. Galatasaray golden sonra temposunu düşürmedi ve Eskişehir kalesinde sürekli gol aradı. 11. dakikada Alman yıldız Podolski'nin sert şutu direkten döndü. 41. Dakikada Emre Çolak'ın ceza sahasına çıkardığı topa güzel bir kafa vuruşu yapan Burak Yılmaz takımının ikinci golünü attı ve durumu 2-0'a getirdi. İlk yarının uzatma dakikalarında ceza sahasında yerde kalan Selçuk İnan takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı kullanan Burak Yılmaz kendisinin ikinci takımının 3. golünü kaydetti. Eskişehirli oyuncular hakemin penaltı kararına itirazda bulundular. İlk yarıda başka gol olmadı ve Galatasaray devreye 3-0 önde girdi.

İkini yarıya hızlı başlayan ekip yine ev sahibi Galatasaray oldu. 65. dakikada gecenin şanssız ismi Podolski'nin bir şutu daha direkten döndü. Galatasaray Eskişehir karşısında atak ve presli oyununu sürdürdü. 86. dakikada ceza sahası dışından şık bir vuruş çıkaran Bilal Kısa takımının 4. golünü attı. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmazken, Türk Telekom Arena'da oynanan mücadele ev sahibi Galatasaray'ın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuç ile Galatasaray puanını 21'e çıkarırken, Eskişehirspor 4 puanda kaldı.

GALATASARAY - ESKİŞEHİRSPOR : 4 - 0

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Denayer, Olcan, Selçuk, Jem Paul, Yasin, Emre Çolak, Podolski, Burak Yılmaz

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Kamil, Sezgin, Anıl, Özgür, Toko, Causic, Engin, Kaan, Ben Khalifa, Gekas

GOLLER: Selçuk İnan (9. dk), Burak Yılmaz (41.dk, 45+2.dk), Bilal Kısa(86.dk)

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.