Kenan Sofuoğlu yaptığı kazadan sonra tepki gösterdi

Milli motorsikletçi Kenan Sofuoğlu 2016 Dünya Supersport Şampiyonası'nın Avustralya'daki ilk yarışında yaptığı kazadan sonra yarış dışı kaldı. Facebooktan yaptığı açıklama ile kazanın kasıtlı yapıldığını ima etti.

Kenan Sofuoğlu yaptığı kazadan sonra tepki gösterdi
28 Şubat 2016 Pazar 16:31

Milli motorsikletçi Kenan Sofuoğlu 2016 Dünya Supersport Şampiyonası'nın Avustralya'daki ilk yarışında yaptığı kazadan sonra yarış dışı kaldı. Facebook adresinden kazanın  ardından  yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Dünya Supersport Şampiyona'sını 4 kez kazanan ve bu yılda düzenlenen şampiyonanın Avustralya'daki ilk yarışında 10. turda liderliğe yükselip 15. turda yaptığı kaza sonucu yarış dışı kalan milli sporcu facebooktan yaptığı paylaşımda "Yarışta birinci giderken lastik patlar mı? Evet, kazanmanı istemiyorlarsa patlar. Anlatacak çok şey var ama burada söyleyemem"  ifadelerini kullanıp tepki gösterdi.



Ardından milli sporcu paylaştığı kaza fotoğrafı ile  "Açık ara birinci giderken lastik patladı ve kaza yaptı (arka tekere iyi bakın, göreceksiniz)" açıklamasını yaptı.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Canın sağolsun. Diğer yarışları kazanırsın.