Kobe Bryant Galatasaray'a mı geliyor ?

Galatasaray gelecek yıl basketbolu bırakacağını açıklayan Amerikalı yıldız basketbolcu Kobe Bryant'a twitterdan teklif yaptı.

Kobe Bryant Galatasaray'a mı geliyor ?
30 Kasım 2015 Pazartesi 23:00

Dünyaca ünlü Amerikalı basketbolcu Kobe Bryant'a sosyal medya hesabı twitter üzerinden ilginç bir soru yöneltildi. Amerikalı yıldıza Galatasaray resmi twitter hesabından teklif gitti.

Galatasaray resmi twitter hesabından Amerikalı yıldız basketbolcu Kobe Bryant'a would you like to move on with us ? (Bizimle devam etmek ister misin?) sorusunu yöneltti. Sorunun altına Kobe Bryant'ın Galatasaray forması giymiş bir fotografını paylaşan Galatasaray resmi twitter hesabının bu tweeti kısa zamanda 7bin beğeni 5bin üzerinde paylaşım aldı.

Kobe Bean Bryant, 37 yaşında Amerikalı Profesyonel bir basketbolcudur. 24 yaşında  draft edildiği LA Lakers'ta en parlak dönemini geçirdi. Burada 3 NBA şampiyonluğu yaşadı. Kobe Bryant 34 yaşında NBA tarihinde 30 bin sayı barajını aşan en genç oyuncu ünvanını almıştır.


Etiketler; #Kobe Bryant
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.