Kupanın sahibi Anadolu Efes oldu

Basketbolda 31.si düzenlenen Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı, Pınar Karşıyaka'yı 74-76 yenen Anadolu Efes kazandı.

Kupanın sahibi Anadolu Efes oldu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Basketbol erkeklerde 31. si düzenlelenen Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Pınar Karşıyaka'yı 74-76 yenen Anadolu Efes müzesine götürdü.



Karşılaşmaya iyi başlayan Anadolu Efes 1. periyot sonunda rakibi karşısında 14 sayı fark elde etti ve periyodu 12-26 skor üstünlüğü ile bitirdi. 2. periyotta karşılıklı sayıların olduğu maçta Pınar Karşıyaka bulduğu sayılarla rakibi Anadolu Efes karşısında farkı 1 sayıya kadar indirdi. Mola sonrası sayılar bulan Anadolu Efes devreye 30-37 skorla girdi.



3. periyoda iyi bir oyunla başlayan lacivert beyazlı ekip, Pınar Karşıyaka karşısında skoru yeniden çift hanelere çıkardı. Oyundan kopmak istemeyen İzmir temsilcisi skoru yeniden eritip farkı 2 sayıya düşürdü ve 3. periyot 52-54 skor ile bitti. Son periyotta iki takımda istekli oyununu sahaya yansıttı. Çok tempolu ve çekişmeli geçen son periyotta son 8. saniyeye 74-74 eşitlik ile girildi. Son topu kullanan Anadolu Efes 2 sayı buldu ve skoru 74-76'ya getirdi. Bu sonuçla Anadolu Efes kupanın sahibi olan ekip oldu. 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.