Lazio Galatasaray maçı canlı izle? Galatasaray maçı saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi son 16'ya kalmak isteyen temsilcimiz Galatasaray 1-1'in rövanşında deplasmanda Lazio ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray'ın Lazio ile oynayacağı kritik karşılaşma saat kaçta? Lazio Galatasaray maçı hangi kanalda? Lazio Galatasaray maçı muhtemel 11'ler. Lazio Galatasaray Trt 1 Canlı yayını izle

Lazio Galatasaray maçı canlı izle? Galatasaray maçı saat kaçta?
25 Şubat 2016 Perşembe 13:20

Temsilcimiz Galatasaraya Uefa Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında bugün Lazio ile deplasmanda karşıyor.  İstanbul'da oynanan ve 1-1'in sona eren maçın rövanşında turu geçmek isteyen Galatasaray'da tek hedef turu geçmek. 18 Şubat Perşembe günü oynanan karşılaşma  Tivibu Spor'dan yayınlanmış ve birçok futbolsever bu maçı izleyememişti. 25 Şubat Perşembe günü oynanacak rövanş maçı öncesinde Sarı-Kırmızılı taraftarlara müjdeli haber geldi. Galatasaray'ın Roma Olimpiyat Stadyumu'nda Lazio ile karşılaşacağı maç saat 20.00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak. 

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve kaleci Fernando Muslera, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

LAZİO - GALATASARAY Maçı CANLI İZLE

Muslera: "Kendimi çok iyi hissediyorum"



Galatasaray'ın başalılı filebekçisi Fernando Muslera düzenlenen basın toplantısında her zaman inanmaya devam etmeleri gerektiğinin vurgusunu yaptı.Kendisini çok iyi hissettiğini ifade eden başarılı kaleci, "Kendimi çok iyi hissediyorum ve çok heyecanlıyım. Burası benim büyüdüğüm bir yer. Beş yıl kaldım. Her zaman Roma'ya geliyorum. Roma'ya gelmek benim için her zaman keyifti. Şimdi daha da keyifli olacak." açıklamasında bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli basın mensuplarının karşısında yaptığı konuşmada ilk olarak, "Geride bıraktığımız ilk maçın sonucu hepimizin malumu. Turu geçmek için gerekli olan skor ortada. Bu skoru elde etmek için 90 dakika aklımızı, yüreğimizi, gücümüzü en aktif ve en kolektif bir şekilde kullanmak mecburiyetindeyiz. Yaptığımız hazırlıklar da bu çerçevede. Bütün bunların gerçekleşmesi takımın yarınki performansıyla da yakın ilişkili." açıklamasını yaptı.

Mustafa Denizli öncelikli görevinin takımın başarıyı yakalaması olduğunu ifade etti. Denizli, "Benim öncelikli görevim takımım başarıyı nasıl bulacağıdır. Kimle bulacağı çok önemli değildir. Takımı en iyi şekilde değerlendirmek mecburiyetindeyim. Önemli olan bir futbolcunun verilen görevleri yapıp yapmamasıdır. Geçtiğimiz maç itibariyle o şekilde düşündüm ve sahaya o şekilde yansıttık. Chedjou'ya verdiğim görevi de eksi olarak değerlendirmemiz mümkün değil." dedi.

Takıma alıştırmak istediğim düşünce her zaman ofansif futboldur.

Galatasaray takımının defansif bir kadro ile maçlara çıkması ile ilgili Denizli, "Oyun planınızı büyük ölçüde elinizdeki kadro ortaya çıkartır. Defans anlayışıyla başarıya giden örnekler Avrupa futbolunda var. Örneğin; Inter ve Yunanistan... Bu mesleğe başladığımdan beri daha ofansif bir anlayış tercih ettim ama bu tür maçlarda zaman zaman defansif yaklaşım uygulanabilir bir yöntemdir. Ben futbolcuyken ofansif bölgelerde oynamış, gol atmış ve gol attırmış biriydim. Bu bana her zaman keyif vermiştir. Takımıma aşılamak istediğim düşünce her zaman de budur." açıklamasını yaptı.

Muslera Korkuttu

Galatasaray bugün karşılaşacağı Lazio maçının hazırlıklarını son yaptığı antrenmanla bitirdi. Maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti. Antrenmanda kaleci Fernando Muslera'nın eline darbe aldığı ancak ciddi birşeyinin olmadığı ifade edildi. tecrübeli yıldızın maçta ilk 11'de olacağı belirtiliyor.

Galatasaray Nasıl Tur Atlar?

Sarı-Kırmızılı ekip son 32 turu ilk maçında kendi evinde Lazio ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray 1-1'den daha gollü beraberlikler ve galip gelmesi durumunda bir üst tura yükselecek. MAç 1-1 sona ererse uzatmalar ve penaltılar turu geçen tarafı belirleyecek. 


Cimbom Lazio ile 0-0 berabere kalması durumunda elenecek ve Avrupa'ya veda eden taraf olacak.

Kritik maça Rus Hakem

Lazio ile Galatasaray arasında oynanacak kritik rövanş maçını, Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Bezborodov ilave yardımcı hakemleri ise Aleksei Eskov ve Igor Fedotov olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Valeri Danchenko olacak.

Bugün saat 20.00'da oynanacak Lazio - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri şu şekilde;

Lazio: Federico Marchetti, Abdoulay Konko, Mauricio Nascimento, Weslеy Hoеdt, Stefan Radu, Lucas Biglia, Segеy Sаvic, Alessandro Matri, Senаd Lulic, Felipe Andersоn, Marco Parolo

Galatasaray: Fernando Muslera, Koray Günter, Jason Dnayer, Lionel Carole, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Ryan Donk, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski
Mustafa Denizli 8 defans oyuncusuyla çıkmıştı 

Galatasaray son 32 turu ilk karşılaşmasında eşleştiği rakibi LAzio'yu evinde ağırlamıştı. Benimsenen ve alışılan kadro yapısıyla sahaya çıkması beklenen Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, 8 defans oyuncusu ile Lazio karşısına çıkmış, rakibi ve tüm futbol izleyicisini şaşırtmıştı. 8 defansla Lazio karşısına çıkmasına rağmen kalesinde gol gören Mustafa Denizli, maç sonu mikrofonlara konuşmuş ve Galatasaray'ın tur şansının devam ettiğini ifade etmişti. 



Türk Telekom Arena'da oynanan ve sahaya 8 defans oyuncusu ile çıkan Galatasaray ilk golü 12. dakikada Sabri Sarıoğlu bulmuş ancak, İtalyan temsilcisi hemen cevap vererek 21. dakikadadurumu eşitlemişti. Denizli'nin 8 defans oyuncusuyla maça çıkıp, duran top organizasyonunda Lazio'nun kısa oyuncularından Savic'in kafa vuruşuyla golü bulması büyük tepki çekmişti. Turu geçmesi için gol atması gerek Galatasray'ın benzer bir sistem ile maça çıkması bekleniyor.



Galatasaray'ın turu geçmesi için 1-1 hariç gollü beraberlik veya galibiyet alması gerekiyor. UEFA'da mali sorunlar yaşayan ve ligte kötü bir sezon geçiren Galatasaray, turu geçerek bir nebze nefes almak istiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.