Ligin son 4 haftasına girilirken Beşiktaş'ın kalan maçları

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş son 4 haftaya birbirinden zorlu maçlar oynayacak. Ligde geri kalan tüm maçlarını kazanarak kupaya uzanmayı hedefleyen Beşiktaş'ın kalan maçları neler?

Ligin son 4 haftasına girilirken Beşiktaş'ın kalan maçları
23 Nisan 2016 Cumartesi 21:13

Yeni stadı Vofadone Arena'ya kavuşan Beşiktaş'ın bu sene tek hedef ve gayesi şampiyon olmak. Spor Toto Süper Lig'in son 4 haftası kayıpsız kapatmayı hedefleyen Beşiktaş, yeni stadında şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor.

Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ligin kalan maçlarını kazandığı taktirde kupaya uzanan taraf olacak. Beşiktaş'ın şüphesiz en kritik derbisi 32. haftada oynayacağı Galatasaray derbisi. Şampiyonluk yarışının en kritik haftalarının yaşanacağı 32. haftada Türk Telekom Arena deplasmanına gidecek Beşiktaş'ın bu sezonki en zor derbisi Galatasaray karşılaşması olacak. Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de kalan maçları şu şekilde;

Beşiktaş'ın Kalan Maçları

31. Hafta 30.04.2016  Beşiktaş   v   Kayserispor
32. Hafta 08.05.2016  Galatasaray   v   Beşiktaş
33. Hafta 16.05.2016  Beşiktaş   v   Osmanlıspor 
34. Hafta 22.05.2016  Konyaspor   v   Beşiktaş
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.