Lucas Podolski'den kötü haber

Galatasaray forması giyen Lukas Podolski’nin sol ayak bileğinde bir sakatlık olduğunu belirtildi.

Lucas Podolski'den kötü haber
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Podolski'nin, Almanya Milli Takımı’nın 2016 Avrupa Şampiyonası D grubunda oynayacağı maçlar için milli takım aday kadrosundan çıkarılabileceği öğrenildi.

Almanya milli takımı basın sözcüsü Jens Grittner'in yaptığı açıklamada, Lucas Podolski'nin sol ayak bileğinde sakatlık olduğunu ve bunun için birkaç test yapacaklarını ancak Podolski'nin oynama durumunun belirsiz olduğunu söyledi. Almanya, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D grubunda 8 Ekim İrlanda ve 11 Ekim'de  Gürcistan ile oynayacak. Polonya asıllı olan Alman oyuncu Lucas Podolski milli takım kariyerinde 125 maçta 48 gol attı ve 25 asist ile oynadı.

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lucas Podolski Spor Toto Süper Ligi'nde hafta sonu oynanan Medipol Başakşehir maçında takımının ilk golünü atan oyuncu olmuştu. 

 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.