NBA'da En İyi Türk Oyuncu Ömer Aşık

NBA sezon başında ESPN'nin her sene yaptığı en iyi oyuncular sıralamasında Milli Oyuncumuz Ömer Aşık 127. sırada yer alarak en iyi Türk oyuncu ünvanını aldı.

NBA'da En İyi Türk Oyuncu Ömer Aşık
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

NBA sezon başında ESPN'nin her sene yaptığı en iyi oyuncular sıralamasında, New Orleans Pelicans takımında forma giyen milli basketbolcu Ömer Aşık, 127. sırada yer alarak en iyi Türk oyuncu oldu.



ESPN NBA'de mücadele eden oyuncular arasında iyi 400 basketbolcu sıralamasını açıklandı. New Orleans Pelicans'da forma giyen Ömer Aşık, Detroit Pistons'tan Ersan İlyasova, Oklahoma City Thunder'da oynayan Enes Kanter ve Philadelphia 76ers oyuncusu Furkan Aldemir bu listeye dahil olurken, NBA de oynarken başarılar yakalayan  Hidayet Türkoğlu en iyi 400 kişi arasında yer alamadı. Hidayet Türkoğlu NBA kariyerinde 2009 yılında Orlando Magic forması giyerken Los Angeles Lakers takımına karşı finalde oynamıştı.

ESPN tarafından yapılan listede Türk oyuncularının sıralaması şu şekilde

 

Ömer Aşık (New Orleans Pelicans) 127. sırada

 

Ersan İlyasova (Detroit Pistons)  131. sırada 

 

Enes Kanter (Oklahoma City Thunder) 152. sırada

 

Furkan Aldemir (Philadelphia 76ers) 377. sırada

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.