Nuri Şahin türk kulübe transfer oluyor.

Önümüzdeki sezon için orta sahaya 2 takviye isteyen Igor Tudor'un raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran Galatasaray yönetimi rotasını milli yıldıza çevirdi.

Nuri Şahin türk kulübe transfer oluyor.
13 Nisan 2017 Perşembe 20:42

Galatasaray, milli futbolcu Nuri Şahin'le prensip anlaşmasına vardı. Borussia Dortmund'la bir yıl daha sözleşmesi bulunan ancak daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma gitmek isteyen Nuri Şahin, menajeri vasıtasıyla sarı-kırmızılı kulüple görüşmelere başladı. Yıldız futbolcunun menajeriyle görüşmelere başlayan Galatasaray yönetimi 28 yaşındaki futbolcuyla büyük ölçüde anlaşmaya vardıgı belirtildi.

BONSERVİSi YOK
Nuri Şahin'in sözleşme şartlarında anlaşmaya varılırken, Galatasaray yönetimi tek şart olarak bonservis ödemeyeceklerini bildirdi. Nuri Şahin'in ilk transferinden dolayı Borussia Dortmund'a ciddi miktarda bir para kazandırdığını belirten menajer, Alman ekibinin bu transferde kolaylık sağlayacağını söylediği bildirildi..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.