Oliver Kahn: "Conte, Türklerden intikam aldı"

Euro 2016 E grubunda oynanan İtalya- İrlanda Cumhuriyeti maçının yorumculuğunu yapan Almanların efsane kalecisi Oliver Kahn, İtalya'nın bilerek yenildiğini söyleyerek, İtalya teknik direktörü Conte'nin Türklerden intikam aldığını ifade etti.

Oliver Kahn: "Conte, Türklerden intikam aldı"
23 Haziran 2016 Perşembe 11:21

Fransa’da düzenlenen EURO 2016'da grup maçları tamamlandı ve bir üst tura çıkan takımlar belli oldu. A Milli futbol takımımızın bir üst tura çıkmasını ilgilendiren bir maç ise E grubunda oynanan İtalya-İrlanda Cumhuriyeti maçıydı. Maçın 85 inci dakikasına kadar 0-0 geçen karşılaşmada İrlanda Cumhuriyeti golü buldu ve İtalya'yı 1-0 yenerek bir üst tura çıktı. İtalyanların İrlanda maçına yedek kadro ile çıkması büyük tartışmalara yol açarken, bir tepki de Almanların efsane kalecisi Oliver Kahn'dan geldi. Almanya'nın ZDF kanalında yorumculuk yapan efsane kaleci, İtalya teknik direktörü Conte'nin Türklerden intikam aldığını söyledi.

2013 yılında Juventus'un başında iken Şampiyonlar Liginde Galatasaray ile karşılaşan Conte, İstanbul'da oynanan maçta Galatasaray'a 1-0 yenilerek kupaya veda etmişti. Birçok kesim Conte'nin bu mağlubiyeti hiçbir zaman unutamadığını söylerken, dün oynanan İtalya-İrlanda maçında bunu belli etti. Oliver KAhn ise bu maçı hatırlatarak, Conte'nin Türklerden intikam aldığını söyledi. Kahn, "Conte, 2013 yılında Sneijder’in attığı golün acısını böyle çıkardı. Kaleci resmen boşa çıktı. İtalya resmen kazanmak istemedi" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.