Pınar Karşıyaka Barcelona'yı ezdi geçti

THY Avrupa Ligi'nde ilk defa bu sene katılan Pınar Karşıyaka, ilk maçında Karşıyaka Arena'da Barcelona Lassa ile karşılaştı. İzmir ekibi, İspanyol temsilcisini 71-62 yenerek güzel bir galibiyet aldı.

Pınar Karşıyaka Barcelona'yı ezdi geçti
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

THY Avrupa Ligi'nde ilk defa bu sene katılan Pınar Karşıyaka  ilk maçında Karşıyaka Arena'da Barcelona Lassa ile karşılaştı. İzmir ekibi, İspanyol temsilcisini 71-62 yenerek güzel bir galibiyet aldı. 

Karşıyaka Arena'da yoğun güvenlik önlemleri ile başlayan müsabakada, maçın ilk sayısı Kenan Sipahi'nin 3 sayılık basketi ile geldi. Karşılıklı basketlerin atıldığı ilk çeyrek 18-18 beraberlik ile bitti. İkinci çeyreğe hızılı başlayan takım Barcelona Lassa oldu. ikinci çeyreğin ilk 5 dakikasında  konuk ekip bulduğu sayılarda 24-21 öne geçti. İkinci ceyreğin son basketi Pınar Karşıyakalı oyuncu Iverson'dan geldi ve Pınar Karşıyaka devreye 29-27 önde girdi. 3. periyoda fırtına gibi başlayan Kaf-Kaf ekibi rakibi karşısında 8-0'lık bir seri yakaladı. Farkı daha da açan İzmir ekibi Kerem Gönlüm'ün son saniyede bulduğu basket ile Pınar Karşıyaka Barcelona Lassa karşısında farkı 16'ya çıkardı ve 4. periyoda 54-38 üstün girdi. Son periyotta Barcelona Lassa takımı bulduğu üçlüklerle farkı kapatmaya çalışsada Pınar Karşıyaka maçı 71-62 galip bitirdi. 

Böylelikle Pınar Karşıyaka ilk defa katıldığı THY Avrupa Ligi'nde, evinde ağırladığı Barcelona Lassa'yı 71-62 'lik skorla yenerek ilk galibiyetini almış oldu.

Pınar Karşıyaka  71-62  FC Barcelona Lassa

1. periyot: 18-18

2. periyot: 29-27 

3. periyot: 54-38 

4. periyot: 71-62

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.