Pınar Karşıyaka Galatasaray Odeabank Eurocup'ta kozlarını paylaşıyor - Karşıyaka Galatasaray Maçı hangi kanalda ?

Eurocup son 16 Turu'na adını yazdıran Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Odeabank ilk maçta İzmir'de kozlarını paylaşacak. Pınar Karşıyaka Galatasaray Odeabank Maçı saat kaçta? GS maçı saat kaçta hangi kanalda ? Pınar Karşıyaka Galatasaray maçı hangi kanalda? Pınar Karşıyaka – Galatasaray Odeabank Maçı hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar Haberimizde

Pınar Karşıyaka Galatasaray Odeabank Eurocup'ta kozlarını paylaşıyor - Karşıyaka Galatasaray Maçı hangi kanalda ?
24 Şubat 2016 Çarşamba 12:23

Basketbol'da türk derbisi heyecanı Avrupa arenasında yaşanıyor. Eurocup Top 16 turunda birbirleriyle eşleşen Galatasaray Odeabank ve Pınar Karşıyaka bugün karşı karşıya geliyor. Eurocup'ın iddialı iki ekibi Top 16 turunu geçmek için kıyasıya bir mücadele sergileyecek.

İki maç üzerinden oynanan tur da sayı averajı turu geçen tarafı belirleyecek. Galatasaray Odeabank ile Pınar Karşıyaka arasında maçın ilk raundu İzmir Karşıyaka Arena'da oynanacak.

Akşam oynanacak maç ile ilgili Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Vladimir Micov akşam oynanacak oyunu kazanmak istediklerini belirtti. Tecrübeli oyuncu takımın hedefinin Euroleage olduğunu belirterek, "Kazanamazsak da sayı farkını minimumda tutmalıyız. Atılan her sayının önemi olacak. Bu maçın ardından Fenerbahçe derbisi, sonra da rövanşı oynayacağız. Zorlu bir hafta bizi bekliyor. İzmir’deki sonuç ne olursa olsun taraftarlarımızın önünde seriyi geçmek için oynayacağız. Çünkü bizim amacımız Eurocup’ı kazanıp gelecek yıl Euroleague’de mücadele etmek" dedi.

Karşıyaka koçu Ufuk Sarıca akşam oynanacak maç ile ilgili açıklamalarda buluncu. Sarıca, takımının çok iyi basketbol oynadığına dikkat çekerek, "Bu tip karşılaşmalarda sayı farkı tabii ki önemli ama bunun psikolojisine girmeden, iki maçı da kazanmak için oynamamız gerekiyor. Galatasaray’ı ligde yenmiştik ama Avrupa maçlarının havası farklı olur. Her zamanki mücadelemizi yaparsak kazanacağımızı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Karşıyaka Arena'da oynanacak karşılaşmaya Galatasaray taraftarı alınmazken, maç biletleri tam 40 TL, öğrenci ise 20 TL olarak açıklandı.

Akşam saat 19.00'da oynanacak karşılaşmanın rövanşı 1 Mart Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Pınar Karşıyaka – Galatasaray Odeabak Maçı hangi kanalda yayınlanacak?


Pınar Karşıyaka – Galatasaray OB Basketbol maçı 24 Şubat 2016 günü saat 19:00 TRT Spor kanalından yayınlanacak.

Müthiş karşılaşma Eurocup sitesinde manşet oldu.

Eurocup Son 16 Turu'nda İzmir'de oynanacak Pınar Karşıyaka-Galatasaray Odeabank maçı, Eurocup'ın sitesine manşet oldu.Bugün akşam oynanacak maçta, iki ekibin artıları ve eksileri masaya yatırıldı. Pınar Karşıyaka'nın her kulvarda başarıyı hedeflediği belirtilirken, "Pınar Karşıyaka savunmada ve hücumda çok etkili. Son maçta Reggio Emilia karşısında 109 sayı bularak rekor kırdılar. Ayrıca Trabzonspor Medical Park'tan sadece 43 sayı yiyerek yine bir ilke imza attılar. Galatasaray Odebank' formda bir rakip bekliyor" ifadeleri kullanıldı.

Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ile Galatasaray Odeabank'ı çalıştıran Ergin Ataman'ın çok yakın arkadaş olduklarına da vurgu yappıldı. Resmi sitede yapılan değerlendirmede, "Hem Ataman hem Sarıca son zamanların en iyi Türk antrenörleri. Ufuk Sarıca, Ergin Ataman'la eski adı Efes Pilsen olan Anadolu Efes ve Beşiktaş'ta birlikte çalıştı, Şimdi ise ikisi Türk Milli Takım'dalar. İki önemli koç kazanmak için sahada her şeyi yapacaklar" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Galatasaray Odeabank'ta  Chuck Davis'in, Pınar Karşıyaka'da ise Josh Carter'ın takımları için en önemli kozlar olacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.