Rasim Ozan Kütahyalı'dan Aziz Yıldırım'a suç duyurusu

Rasim Ozan Kütahyalı avukatı aracılığıyla Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu. Aziz Yıldırım, Kütahyalı için hakaret dolu sözler sarfetmişti.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Aziz Yıldırım'a suç duyurusu
23 Ekim 2016 Pazar 17:23

Beyaz TV'de spor yorumcusu olan Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu. Kütahyalı, Yıldırım'ın Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısında kendisine yönelik 'Viskiyi içip programa çıkıyorlar, ondan sonra bizlere hakaret ediyorlar. Onları sokakta gezdirtmem. Masa altından viskiyi içip içip konuşuyorlar' diye konuşması üzerine suç duyurusunda bulundu. 

Kütahyalı, avukatı Esennur Ezgi aracılığıyla suç duyurusunda bulunurken dilekçede 'Şüpheli tarafından müvekkilime gerizekalılık, ahlaksızlık söylemleri ile hakaret edilmiş, Tükiye'de örgüt kurup suç işleyen paralel yapı ile ilgili iftira atılmış, ayrıca görevini layıkıyla ifa eden mükekkilime içki içip yorum yapıyormuş gibi iftiralar atılmıştı.' ifadesine yer verildi.


Etiketler; #hakaret #dava
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.