Rusya'da Rus taraftar Türk bayrağı yaktı

Rus taraftarlandan küstah hareket. Türkiye ile Rusya krizi futbola yansıdı. Türkiye'nin sınır ihlali yapan Rus savaş uçağını düşürmesi sonrasında iki ülke arasında ortaya çıkan kriz futbol maçlarına sıçradı. Rusya'da oynanan bir maçta taraftarlar Türk bayrağı yaktı.

05 Aralık 2015 Cumartesi 01:07

Rus taraftarlandan küstah hareket. Türkiye ile Rusya krizi futbola yansıdı. Türkiye'nin sınır ihlali yapan Rus savaş uçağını düşürmesi sonrasında iki ülke arasında ortaya çıkan kriz futbol maçlarına sıçradı. Rus takımlarının devre arasında hazırlık kamplarına gelmeyeceğinin açıklanması sonrasında, yeni bir olay daha yaşandı.

Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova ligin 18. haftasında Krylya Sovetov ile karşı karşıya geldi. Mücadelede ev sahibi takımın taraftarları tezahürat eşliğinde Türk bayrağını yaktı. Amatör bir kamera tarafından çekilen görüntülerde, ev sahibi takımın taraftarları marşlar söyleyerek Türk bayrağını yakıyor. Yaşanan bu olay birçok kişi tarafından sosyal medyada tepki gördü.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.