Şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ın kalan maçları

Spor Toto Süper Lig 30. haftada Akhisar Belediyespor ve Beşiktaş 3-3 berabere kaldı. 2 puan kaybeden Beşiktaş'ı son 4 haftaya girilirken çok zor karşılaşmalar bekliyor.

Şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ın kalan maçları
23 Nisan 2016 Cumartesi 20:58

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Beşiktaş  zorlu deplasmanda altın değerinde 2 puan kaybetti. Maçta 2 defa öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Siyah-Beyazlı ekip şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maç özeti

İlk yarının 15. dakikasında Mario Gomez ile öne geçen Beşiktaş, Rodellega'nın 45. dakikadaki golüne engel olamadı. İkinci yarının başında 47. dakikada Olcay Şahan ile tekrar öne geçen Beşiktaş, 2-1'lik üstünlüğü sadece 7 dakika tutabildi. Sahneye yeniden çıkan Rodellega 54 dakikada Akhisar'ın beraberlik golünü kaydetti. Öne geçmek için fırsat kollayan Beşiktaş 78. dakikada yıkıldı. Maçta yıldızlaşan Rodellega, 78. dakikada Beşiktaş'ı yıkan golü kaydetti ve Akhisar'ı Beşiktaş karşısında 3-2 öne geçirdi. Gol ararken kalesinde tehlikeler gören Beşiktaş aradığı golü son dakikalarda buldu. Sahneye çıkan Cenk Tosun Beşiktaş'ın beraberlik golünü 90. dakikada attı.  Maç bu skorla biterken Beşiktaş şampiyonluk yolunda altın değerinde 2 puanı kaybetti. 

Yeni stadı Vofadone Arena'ya kavuşan Beşiktaş'ta bu sene tek hedef şampiyonluk. Ligin geri kalan haftalarında iyi bir performans sergileyen Beşiktaş, yeni stadında şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor. Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ligin kalan maçlarını kazandığı taktirde kupaya uzanan taraf olacak. Beşiktaş'ın şüphesiz en kritik derbisi 32. haftada oynayacağı Galatasaray derbisi. Şampiyonluk yarışının en kritik haftalarının yaşanacağı 32. haftada Türk Telekom Arena deplasmanına gidecek Beşiktaş'ın bu sezonki en zor derbisi Galatasaray karşılaşması olacak. Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de kalan maçları şu şekilde;

Beşiktaş'ın Kalan Maçları

31. Hafta 30.04.2016  Beşiktaş   v   Kayserispor
32. Hafta 08.05.2016  Galatasaray   v   Beşiktaş
33. Hafta 16.05.2016  Beşiktaş   v   Osmanlıspor 
34. Hafta 22.05.2016  Konyaspor   v   Beşiktaş
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.