Süper Lig Puan Durumu - 18. Hafta maç sonuçları

2016-2017 Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı 4 takım arasında devam ediyor. Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda rakibi Başakşehir'i 1-0 ile mağlup etti ve lider ile arasındaki puan farkını 4'e düşürdü. Alanyaspor Beşiktaş maçı kaç kaç devam ediyor? İşte 18. hafta toplu sonuçlar ve puan durumu haberimizde.

Süper Lig Puan Durumu - 18. Hafta maç sonuçları
23 Ocak 2017 Pazartesi 22:00

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçları bu akşam oynanan müsabakalar ile tamamlandı. 18. haftanın en önemli maçı şüphesiz Fenerbahçe-Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşma oldu. Lider Başakşehir, deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Peki 18. hafta sonunda puan durumunda son durum ne? Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Medipol Başakşehir puan durumları haberimizde.

Spor Toto Süper Lig 18. Haftasında şampiyonluk yarışından bulunan Galatasaray, Kardemir Karabük deplasmanında mağlup oldu. 6 hafta sonrasında mağlubiyet yüzü gören Reinkerink'in öğrencileri şampiyonluk yolunda altın gibi 3 puanı kaybetti.

18. Haftanın en şanşlı takımı şüphesiz Fenerbahçe oldu. Lider Medipol Başakşehir'i Kadıköy'de ağırlayan Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın gölüyle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Beşiktaş Zirveye uçuyor

23 Ocak 2017 tarihinde Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş Alanyaspor deplasmanında 3 puan peşinde koşuyor. Karşılaşmanın ilk yarısını Babel ve Cenk Tosun'un golleriyle 2-0 önde kapattı. Beşiktaş, Alanyaspor'u 4-1 mağlup ederek puanını 41'e yükseltti. 

18. Hafta Maç Sonuçları

Aytemiz Alanyaspor 1 - 4 Beşiktaş 

Fenerbahçe 1 - 0 Medipol Başakşehir

Kasımpaşa 0 - 1 Trabzonspor

Osmanlıspor FK 1 - 2 Antalyaspor

Gaziantepspor P - P Gençlerbirliği

Bursaspor 0 - 1 Adanaspor

Karabükspor 2 - 1 Galatasaray

Atiker Konyaspor 2 - 1 Çaykur Rizespor

Akhisar Belediyespor 0 - 0 Kayserispor

Saat 20.00'da başlayan Alanyaspor Beşiktaş maçı devam ediyor. 18. Hafta sonunda Spor Toto Süper Lig'de puan durumu şu şekilde;



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.