Trabzonpor, teknik direktör Şota Arveladze ile yollarını ayırdı

Trabzonpor, sezon başında anlaştığı ve son zamanlarda üst üste yenilgiler aldığı futbol takımının teknik direktörü Şota Arveladze ile yollarını ayırdı.

Trabzonpor, teknik direktör Şota Arveladze ile yollarını ayırdı
11 Kasım 2015 Çarşamba 21:15

Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.


Trabzonspor klübü tarafından resmi sitede yapılan açıklamada, 'Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.


Kulübümüz yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu takımımızın başında görev yapacaktır.' ifadelerin yer verdi.


Öte yandan kulüp binasından çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Şota, konu ile ilgili perşembe günü açıklama yapacağını belirtti.

Trabzonspor Kulübü yaptığı açıklama ile Şota Arveladze'ye 200 bin avro sözleşme fesih bedeli ödeyeceğini bildirdi.


Trabzonspor'un, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, 'Kulübümüz ile teknik direktör Şota Arveladze arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre teknik direktöre sözleşme fesih bedeli olarak 200 bin avro ödenecektir.' denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.