Trabzonspor Beşiktaş maçı nerede, izle, saat kaçta? - İlk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig 19. hafta erteleme maçında Trabzonsğor ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş ve Trabzon ilk 11'ler belli oldu. Quaresma ilk 11'de mi? ŞEnol güneş nasıl bir 11'le sahaya çıkıyor? Detaylar haberimizde

Trabzonspor Beşiktaş maçı nerede, izle, saat kaçta? - İlk 11'ler belli oldu
15 Mart 2016 Salı 18:59

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında karşı karşıya gelmesi gereken Trabzonspor Beşiktaş maçı akşam oynanacak. Beşiktaş erteleme maçında galibiyet alığ Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasına lider olarak girmek istiyor. Trabzonspor ise ligteki kötü gidişe dur demek için Beşiktaş maçını kazanmak istiyor. İki takım ligin ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelmiş ve Trabzonspor beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Süper Ligde geçtiğimiz hafta Mersin İdman Yurdu’nu evinde ağırlayan Trabzonspor karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayılarak karşılaşmadan 3 puan almıştı. Beşiktaş ise Çaykur Rizespor deplasmanında mücadele etmiş ve maç sonucunda 2 – 1’lik galibiyet almıştı.

TRABZONSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

19. hafta erteleme maçında Avni Aker'de karşı karşıya gelecek Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması TSİ ile 19.30'da başlayacak. Dev derbiyi Bülent Yıldırım ve yardımcıları yönetirken, maç Lig TV'den naklen yayınlanacak.

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ

SAAT: 19:30

STAT: Hüseyin Avni Aker Stadı

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

Yayın: Lig TV

TRABZONSPOR: Esteban, Cavanda, Mustafa, Douglas, Musa, Aytaç, Okay, Sefa, Marin, Erkan, Cardozo

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Beck, Necip, Tosic, İsmail, Atiba, Tolgay, Ouaresma, Sosa, Kerim, Gomez

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.