Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı
11 Aralık 2015 Cuma 16:35

Trabzonspor Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Trabzonspor'da Gençlik Gelişim Sorumlusu görevini yapan Sadi Tekelioğlu, teknik direktör Şota'nın ayrılmasından sonra takımın başında lig maçlarına çıkmıştı. Ligte Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarında takımın başında yer alan Tekelioğlu ile Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde sözleşme imzalandı. 

Trabzonspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Tekelioğlu, hafta sonunda oynanacak Çaykur Rize maçında takımın başında yer alacak. Trabzonspor Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgi almıştı. Bordo mavili ekip Gençlerbirliği ve Eskişehirspor'u yenmiş, Fenerbahçe'ye ise mağlup olmuştu.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.