Trabzonspor'a Mersin İdmanyurdu'ndan da bir darbe

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na konuk olduğu maçtan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla bordo-mavililer üst üste dördüncü mağlubiyeti yaşadı ve zirvenin tam 9 puan gerisine düştü.

Trabzonspor'a Mersin İdmanyurdu'ndan da bir darbe
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na konuk olduğu maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.  Bu sonuçla bordo-mavililer üst üste dördüncü mağlubiyeti yaşadı ve zirvenin tam 9 puan gerisine düştü.

Maça etkili başlayan Trabzonspor 4. dakikada yakaladığı gol fırsatını değerlendiremedi. Mersin İdmanyurdu golleri 26. dakikada golü Nakoulma ile buldu ve 1-0 öne geçti. 40. dakikada tekrar sahneye çıkan Nakoulma kendisinin ikinci takımınında ikinci golünü attı ve durumu 2-0'a getirdi. Devre arasına  mersin İdmanyurdu'nun 2 fark üstünlüğü ile girildi.

İkinci yarıını 62. dakikasında ev sahibi takım durumu 3-0 yaptı. Mersin İdmanyurdu'nun golünü Gökçek Vederson kaydetti. Golden 1 dakika sonra Mersin İdmanyurdu'nda Pedriel kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra en azından beraberlik arayan bordo mavili ekibin ilk golü 75. dakikada Oscar Cardozo'dan geldi. Mersin kalesinde 2 gol daha arayan Trabzonsporda 2. gol 90+4'te Mbia'dan geldi. Bu gol maçında skorunu belirledi ve 3 haftadır ligte mağlup olan Trabzonspor, konuk olduğu Mersin deplasmanında da 3-2 yenilerek 4. mağlubiyetini almış oldu.

8. haftanın sonunda Trabzon, lider Beşiktaş'ın 9 puan gerisinde ve 10 puanda yer aldı.

Mersin İdmanyurdu 3 - 2 Trabzonspor

Stad: Mersin Stadı

Mersin İdmanyurdu: Muammer Zülfikar Yıldırım, Sadiku, Servet Çetin, Gökçek Vederson, Serkan Balcı, Murat Ceylan, Oktay Delibalta, Khalili, Pedriel, Nakoulma, Welliton

Trabzonspor: Esteban, Cavanda, Salih Dursun, Aykut Demir, Douglas, Medjani, Mbia, Marin, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı, Cardozo

Goller: Nakoulma (26.dk 40.dk), Gökcek Vederson (dk. 61), Cardozo (dk. 75), Mbia (dk. 90+4) 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.