Trabzonspor\'dan PFDK cezalarına karşı ilk açıklama

PFDK\'nın Trabzonspor\'a ceza yağdırmasından sonra ilk açıklama 410 gün ceza alan yönetici Yakup Aslan\'dan geldi. Yakup Aslan katıldığı televizyon yayınında verilen cezalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor\'dan PFDK cezalarına karşı ilk açıklama
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

PFDK'nın Trabzonspor'a ceza yağdırmasından sonra ilk açıklama  410 gün ceza alan yönetici Yakup Aslan'dan geldi. Yakup Aslan katıldığı televizyon yayınında verilen cezalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 Yakup Aslan katıldığı canlı yayında,

'İlk defa üst üste 10 maçın 8-9'unu kazanıp hatalardan kaybeden kaç kulüp var? Özellikle sahamızda yapılıyor. Bunlar bilinçli olarak yapılıyor. Bunun nedenini bilmiyorum zamanı gelince bildireceğiz. Biz savunmamızı verdik. 2-3 saat içinde sayfalarca savunmayı okudu ve karar veriler. Biz Tahkim'e gideceğiz. Umarım tahkim bu cezalarde düzeltme yapar.' açıklamasını yaptı.

Aslan hakemlerin soyunma odasında tutulmasına ilişkin yaptığı açıklamada,

'Biz hakemleri alıkoymadık. İçeride çaylarını ve kahvelerini içtiler. Çıksalar daha kötü olacaktı. Biz bunları engelledik. Federasyon temsilcisi arkadaşlarla çok iyi ilişkimiz vardı o sırada. Çok dostane muhabbetler yaptık ama onlar yüzümüze gülerken arkamızdan bunları nasıl yazabilmişler. İki gözlemcinin de raporları satırı satırına aynı. Birileri onlara dikte ettirmiş. Ceza verilebilir ama hakkaniyetten uzaklaşmamak lazım. Orada olağanüstü bir durum vardı. Bizim orada olmamız lazımdı ve olduk. Koskoca camiayı karşılarına alıyorlar. Gerçekler elbet ortaya çıkacaktır.' dedi.

İbrahim Usta'ya verilen cezaya ilişkin Yakup Aslan,

'Bize tarihin en büyük cezasını verdiler. Bizi geçtim İbrahim Usta gibi bir şahsiyete de ceza verdiler. Bunların nedeni bizim seçime girmemizi istemeyen insanlar. Onları Allah'a havale ediyorum. Bu insanların elbet bir gün yüzleri kızaracaktır.' ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.